Цветанов: Атанас Камбитов е пример за успешен кмет, заставаме твърдо зад него

18 Юни 2015 | 12:50
0 коментара
Политика
Цветанов: Атанас Камбитов е пример за успешен кмет, заставаме твърдо зад него

Атанас Камбитов е пример за кметовете в страната и безапелационният наш кандидат-кмет. Така зам. председателят на ПП ГЕРБ отговори на "очакванията" на БСП и Костадин Паскалев, че партията ще излезе с нов кандидат-кмет наесен, пише struma.com

"Абсолютната дезинформираност на БСП- Благоевград, е един от основните им проблеми като политическа партия. Разпространяването на слухове около кандидатурата на Атанас Камбитов като кандидат-кмет за изборите през есента говори за липсата на каквато и да е информация около случващото се в страната, в региона и Благоевград.

Заявявам за пореден път:- Атанас Камбитов е безапелационният наш кандидат-кмет“, каза още заместник -председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов, по повод изказване на Костадин Паскалев, че има очаквания ГЕРБ да излезе на изборите с нов кандидат-кмет, различен от Камбитов .

 

Цветан Цветанов, бе категоричен: „Кметът на Благоевград е един от най-успешните кметове в страната, пример за останалите му колеги."

 

Той припомни, че работата на кмета Камбитов по отношение на енергийната ефективност е похвално и истинско показно, как трябва да работи един кмет в България.

"Смятам, че на изборите Атанас Камбитов за пореден път ще докаже, че е безапелационният победител, заради успехите и всичко, което направи и не спира да прави за развитието на Благоевград. Сигурен съм, че той ще получи и подкрепа дори от политическите ни опоненти“, заяви Цветанов.

 

С изявлението си зам. председателят на ПП ГЕРБ разби окончателно илюзиите на БСП, че силен кандидат като Камбитов ще бъде "извън строя" за изборите, тъй като на всички е ясно, че на този етап в Благоевград няма кандидатура от другите партии, която да може да го пребори. Вчера рухна и последната надежда на БСП Благоевград, че Костадин Паскалев, ще застане начело на в битката им за кметския пост.

Паскалев, дойде в Благоевград и съобщи, че няма да се кандидатира за кмет. На дневен ред сега са преговори с останалите червени кандидати, а първият сред тях е ректорът на ЮЗУ "Н. Рилски" проф. Ив. Мирчев. Както е тръгнало в Благоевград май предизборна кампания, такава каквато се свикнали да виждаме, няма да има. По-голямата част от политическите партии ще подкрепят Камбитов и няма да имат собствени кандидати, а тези, които ще излязат с кандидат-кметове ще трябва да участват в една обречена битка. Така, че очакванията ни за драматична кампания между политически асове не се оправдаха. Отказът на Паскалев да се изправи срещу Камбитов направи картината на предизборните битки в Благоевград сива и скучна.

Източник: E79 News; Снимки:ДАРИК

Добавете Вашия коментар

TOP