Цветан Цветанов: Трудно е да бориш организирана престъпност в такава политическа нестабилност

01 Април 2024 | 19:47
0 коментара
Политика
България
Цветан Цветанов: Трудно е да бориш организирана престъпност в такава политическа нестабилност

Трудно е да бориш организирана престъпност в такава политическа нестабилност, заяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов в предаването "Лице в лице" по БТВ.

 

Цветан Цветанов говори и за убийството на Алексей Петров. По думите му архивът на Петров вероятно се държи от "новия Алексей Петров".
 

Цветанов, който е лидер на партия Републиканци за България коментира и темата за предсрочните избори и това кой е виновен да се стигне до тях.

 

“Ако искаха да бъдат искрени един към друг, през последните три месеца партиите в управлението трябваше да направят цялостен анализ и да се коригират пробойните”, смята той.

"След като няма възможна ротация, виновни са всички. Едните бяха наивни, другите - тарикати. Хората започват още повече да не проявяват активност в изборния процес", посочи Цветанов.

 

"Изглеждаше, че това управление с ротацията може да управлява поне 18 месеца. Разпадът започна, защото участниците започнаха да се обвиняват за несполуките на това управление, но не и да поемат отговорността за управлението с хората, които са участвали досега. След като няма възможна ротация, виновни са всички участници. Държавата забуксува още повече и няма ясен хоризонт, който да очертава нещо стабилно", продължи той.

Очаквайте подробности!

Добавете Вашия коментар

TOP