Цв. Цветанов: ГЕРБ стои твърдо зад кмета на Банско Георги Икономов

28 Декември 2018 | 15:32
3 коментара
Политика

От ГЕРБ изразиха твърда подкрепа за кмета на Банско Георги Икономов.

Вторият в партията Цветан Цветанов очаква отлично представяне на местния и на европейския вот от структурите в Банско през 2019 г.

Думите на Цветанов бяха пред представители на ГЕРБ-Банско по време на празнична вечер за края на 2018-та година, информираха от партията.

Припомняме, часове преди твърдата подкрепа за настоящия кмет на Банско Георги Икономов екозащитници разхвърляха ски, щеки и оборудване пред сградата на Министерския съвет с искане да се разтрогне концесионния договор с фирма „Юлен“ за ски зона Банско.

Преди седмица изненадващо стана ясно, че официален собственик на „Юлен“ от 2016 г. бил известният скиор Марк Жирардели.

Тази собственост не бе известна нито на премиера Бойко Борисов, нито на министъра на туризма Николина Ангелкова.

„Вярвам, че разумът ще надделее и проблемите в ски зона Банско ще бъдат решени, защото това е в интерес не само на любителите на зимните спортове, но и на децата, които трябва да имат пълноценен достъп до природата“, посочи Цветанов пред актива на партията в Банскo.

Той изрази удовлетвореността си от най-новата придобивка на града – детска градина за близо 100 деца.

Кметът на Банско Георги Икономов благодари на Цветанов и на премиера Бойко Борисов за подкрепата им. По думите му парите, които получава общината от правителството, допринасят както за подобряването на средата за живот, така и за развитието на туризма.

„Изпращаме изключително успешна 2018 година и за нас е голяма чест да го направим с един голям приятел на Банско – Цветан Цветанов“, заяви Икономов и припомни, че общинската организация на ГЕРБ в Банско до този момент все още няма загубени избори.

Добавени коментари

Гржданин публикува:
28 Декември 2018 | 23:25
Да вярно е че изпращат една много успешна година но не за гражданите а за себе си. Яко си натупаха бабата еле па кмета. Освен че жена му се сдоби с къща палат с печалбата от магазина си кмета си напазарува на едро няколко крупни обекта в Банско. Само една част от това което се говори в Банско ако е вярно то Икономов доста е спестявал от закуски. Но до тука бяха. Хората май вече прогледнаха.
Поданик публикува:
28 Декември 2018 | 21:19
НЕ е важно дали ГЕРБ стои твърдо зад Икономов.Важното е дали НАРОДЪТ стои твърдо или с омекнали крака зад ГЕРБ.Да си помислят с това увеличение на цените на горива,електроенергия,вода,хляб,та ако щете и пенсии с 5.7%,ама след половин година...За какви ни смятате? -За робско племе!Вие гроб ни копаете,а искате да ви ръкопляскаме!Нямате ни срам,ни очи.ТРИ ПЪТИ БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ!!!
Планинар публикува:
28 Декември 2018 | 18:38
Стига сте ни правили на маймуни.Впрочем,май сме си такива.То не беше Геогиус,сега пък Жирардели,утре Цеко Минев и на края току виж се оказали Цв. Цв.,Бойко Борисов и Георги Икономов поне с 10%. Нова придобивка в Банско?!?!Детска градина за 100 деца.Хайде бе!От какъв зор? А защо не се почна до сега?Защото същата строителна фирма трябваше да довърши на "Павлинка Икономова къщата"-дето не е на Г.Икономов. Как пък няма да благодари за парите,които ще "получи общината".Та от тях 10% са за Икономов! Изпращаме "изключително успешна година?!Е как не!Увеличавате цената на водата.Дали пък не е заради тока,който харчите за помпи??? Или за "много успешният" воден цикъл?! Ами цените на всичко друго??? А бе край нямат "добрините".....ама за самият кмет,е- и за някои други около него.!

Добавете Вашия коментар

TOP