Цунами стресна Левски, приемал тежко раздялата с Уелтън и Роналдо

19 Февруари 2024 | 07:58
0 коментара
Спорт
София
Цунами стресна Левски, приемал тежко раздялата с Уелтън и Роналдо

Левски победи Пирин, но на „Герена“ не си правят илюзии, че всичко в Благоевград е било наред. Напротив, формата на някои играчи притеснява. Особено тази на Цунами, който излезе на стадион „Христо Ботев“ с капитанската лента.

Левият бек не бе особено убедителен в изявите си. И „сините“ знаят на какво се дължи това. Южноамериканецът приемал трудно раздялата с Уелтън и Роналдо. С първият дойдоха заедно в България от Ботафого РБ, в който са били заедно от 2021 година. Освен това тримата живееха заедно край стадион „Вивиком Арена – Георги Аспарухов“. „Сините“ се надяват, че Фабио Лима ще успее да запълни тази дупка. Иначе Рикардиньо е по-близък до младоците на „Герена“. Все пак той е ерген за разлика от Цунами. 

Двубоят с Пирин пък бе белязан и друг момент. Крилото Марин Петков се разплака при попадението си, с което „сините“ поведоха с 1:0. Запознати твърдят, че в този момент той се е сетил за дядо си, който е загубил в началото на годината. Възрастният човек се е гордеел с това, че Марин успя да пробие при мъжете на „Герена“ и да се наложи така, че да стигне и до националния отбор.Мач Телеграф

Добавете Вашия коментар

TOP