ЦСКА победи с 1:0 Септември в шестия кръг на Първа Лига

15 Август 2022 | 09:45
0 коментара
Спорт
ЦСКА победи с 1:0 Септември в шестия кръг на Първа Лига

ЦСКА спечели с 1:0 домакинството си на Септември от шестия кръг на Първа Лига. Треньорът Саша Илич беше направил девет промени в сравнение с мача срещу Сейнт Патрикс. Тимът му изпитваше колебания, но все пак стигна до трите точки.

 

Само девет минути след началото Симеон Александров се разписа във вратата на ЦСКА, но голът бе отменен заради засада на младокът при извеждащото подаване от страна на Димитър Костадинов.

В 23-ата Енес Махмутович отправи първия удар към вратата на гостите, след като засече с глава центриране от корнер, но изпрати топката в аут. Четири минути по-късно Георги Йомов изведе великолепно Дюкенс Назон, който се озова сам срещу вратаря, но стреля встрани от целта. В 40-ата Линдсет намери Йомов в наказателното поле на гостите, но националът също пропусна.

Единственото попадение беше дело на Брайън Морено. Колумбиецът се разписа малко след появата си на терена 54-ата минута.

ЦСКА вече има 13 точки и заема второ място, само на една зад лидера ЦСКА 1948, който обаче е изиграл мач повече. Септември е 13-и с четири пункта.

На 18 август, четвъртък, ЦСКА посреща отбора на Базел в първия мач от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите. Двубоят е на Националния стадион "Васил Левски" от 20 часа. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP