ЦСКА надъха своите фенове с видео преди дербито с Левски

25 Април 2024 | 22:41
0 коментара
Спорт
София
ЦСКА надъха своите фенове с видео преди дербито с Левски

ЦСКА публикува мотивиращо видео в социалните мрежи преди предстоящото в събота дерби с Левски. "Червените" пуснаха кадри от съблекалнята преди началото на предишния двубой със "сините" в началото на април, който ЦСКА спечели с 2:0.

"Трябва да си обещаем, че ще се бием като животни на терена. Нека накараме феновете да се гордеят днес. Да излезем и да ги убием днес. Хайде!", каза капитанът Юрген Матай в съблекалнята. 

Срещата ЦСКА - Левски от първия плейофен кръг в първата шестица на efbet Лига е в събота 16.15 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Билетите са пуснати в онлайн продажба в мрежата на URBO. От днес, 25 април, пропуските се продават и на касите на стадион "Васил Левски". Те ще сa с работно време от 10:00 до 19:00 часа, а в деня на мача билети могат да се купят от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Цените на билетите за Вечното дерби са:

- Сектор "А" - 20 лв.

- Сектор "Г" - 10 лв.

- ВИП ложа - 150 лв.

Поради засилени мерки за сигурност, буферната зона между секторите "А" и "Б" ще бъде увеличена с цел по-голяма безопасност на феновете. По тази причина, блок 8 от сектор "А" ще бъде затворен. Картодържателите от него ще имат запазени места в блок 12, редове от 14 до 18 (включително).

За "червените" фенове влизането в секторите "А" и "Г", както и ВИП сектора, ще бъде възможно през входовете 18 до 26 (включително).

Съвместно със служителите на икономическа полиция ще има и засилените мерки за сигурност при влизане на стадиона. Те ще предвиждат двойно поставени КПП-та, с които да се предотвратят опитите за дублиране или фалшифициране на пропуски.

При установяване на дублиран или фалшив билет от полицията, извършителите няма да бъдат допуснати на срещата, предупредиха от ЦСКА.БТА

Добавете Вашия коментар

TOP