Цялата истина само във VIP Media Press: Защо община Благоевград не дава зелена светлина за довършването на ул. „Елин Пелин“?

07 Януари 2023 | 10:22
18 коментара
Общество
Цялата истина само във VIP Media Press: Защо община Благоевград не дава зелена светлина за довършването на ул.  Елин Пелин ?

На 25 май 2021 год. фирмата „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД направи първа копка за благоустрояването на ул. „Елин Пелин“ в така наречения „Китайски квартал“ на Благоевград, който се намира срещу 3 ОУ „Димитър Талев“.

Първа копка ул. Елин Пелин
Строително-ремонтните дейности включват асфалтиране, изграждане на тротоари и поставяне на осветление. Средствата са изцяло от бюджета на община Благоевград за 2021 година.

Строително-ремонтните дейности по благоустрояването на улицата включват асфалтиране, изграждане на тротоари, поставяне на осветление и дъждоприемни шахти, включени към канализацията.

Цялата истина само във VIP Media Press - Защо община Благоевград не дава зелена светлина за довършването на ул. „Елин Пелин“

На 7 юни 2021 г. „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД спира със строителната дейност, поради неуредици с геодезията от страна на общината. Най-общо казано там всеки си е строил, както му харесва, без да се съобразява с нивото на вече съществуващите кооперации. „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” няма как да направи тротоара при положение, че ако се тегли чертата означава, че живущите в една кооперация ще трябва да влизат във входа си със скок, а други като че ли слизат в мазе.

Започва чакане, писма до общината, молби, хората пращат жалби, че постоянно газят в кал…. през цялото това време, повече от година и седем месеца фирма „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД плаща хиляди левове застраховки на обекта.

След като Илко Стоянов станал кмет, той събрал екип и попитал какво се случва с ремонта на ул„Елин Пелин“. Разбирайки как стоят нещата, казал че до една седмица ще вземе решение. От тогава – юли 2021 г. до сега, тотално безхаберие и никакво действие от страна на общината!

Цялата истина само във VIP Media Press - Защо община Благоевград не дава зелена светлина за довършването на ул. „Елин Пелин“ 2

Защо ли?

Няколко пъти медии, които със сигурност са добре финансирани повдигат въпроса и изкарват виновен строителя без да са запознати, че вината за забавянето е на община Благоевград.

Ние питаме:

Кога кмета ще спре да се чуди какво да направи?

Докога общината ще изкарва други виновни за собствените си неуредици?

източник:VIP Media Press

Добавени коментари

Бай Пешо публикува:
29 Януари 2023 | 21:56
Ако многоуважаемият г-н Нинджа няма никаква вина, то защо тогава след като изкопа ровове пред входовете на кооперациите не си ги запълни, а ги остави така, че куцо, кьораво и сакато да пада в тях. И защо след като прекара ВИК така разора улицата, че тя да прилича на помийна яма и всеки който мине да гази до коленете в кал. Нека да не се лъжем - г-н Нинджата е поредният палячо, който е бутнал парички на когото трябва за да му дадат проектчето за рехабилитацията на улицата. Грам не му дреме за проекта или за хората, за него е важно да трупа фалшиво реноме, да прибира парата и да се прави на умен.
Струма публикува:
09 Януари 2023 | 22:01
А тука някой смешник бърка за 2 лв бършат газа на И…..к ха ха Стру ….мне за 20 лв
Сицевера публикува:
09 Януари 2023 | 21:53
Тоя смени 100 партии хаха и сега ГЕРБ
Симитли публикува:
09 Януари 2023 | 21:51
Кой нормален човек ще гласува за тия цървули ГЕРБ ще се самоубият политически ако го подкрепят
:))) публикува:
09 Януари 2023 | 21:48
Илко не се коси на есен си безработен ти:)))))
Смешниците публикува:
09 Януари 2023 | 21:45
На всички е ясно че Илко цветаря иска милия само някой лев да закачи ама и за това трябва акъл
До обективен публикува:
09 Януари 2023 | 21:40
На такива като теб все някой им е виновен. Може с Илко Фрезованият заедно да си злобеете. Наздраве, злобари!
До фърги публикува:
08 Януари 2023 | 10:28
Не се напъвай, наесен на борсата.
Фърги публикува:
07 Януари 2023 | 21:11
Стоянов заслужава пак да е кмет. Нито се забърка в схеми като Камбитов, нито е пълен нещастник като Томов. Не е вярно, че общинската администрация не работи- скоро не е имало толкова бързи отговори по преписки. Инспектората в повечето случаи пристигат и помагат даже и преди полицията.
Слави публикува:
07 Януари 2023 | 18:17
А верно ли е, че Петър Благоевградски е Петър Мазурски - Мазуро и е новата Кучка??? Както преди беше Иво Кучката за Камбата!!!
Община Благоевград публикува:
07 Януари 2023 | 17:31
Ние Нова година посрещнахме в 12:30 вие с некакви улици ни занимавате
Благоевград публикува:
07 Януари 2023 | 15:13
Много е интересно, кой е строителя на кооперациите? Защо ли не казвате?
Сали публикува:
07 Януари 2023 | 14:50
Илко е приключил. Никой не иска да чуе за него.
Киро публикува:
07 Януари 2023 | 12:39
В тази медия освен мрънкачи има ли. Явно кладенеца е сух, скоро и незаконните постройки по Струмско ще ги бутат
Вили публикува:
07 Януари 2023 | 10:48
Благоевград удари дъното - дупки, разкопани улици, бездомни кучета нападат всичко, което се движи, безработица, тъмнина по улиците, най-ниски заплати в страната. Но за сметка на това имаме най-раздутата администрация, най-големата глупост- 60 човека инспекторат(за всяко бездомно куче по една мутра), директор врез директор в общината и кмет, с зависимости към разни вещества.
Пълни идиоти публикува:
07 Януари 2023 | 10:44
В тая община всичко е спряло. Никой не вдига телефони, заградили са се с някакви врати с пропуски.
Асен публикува:
07 Януари 2023 | 10:43
Трън ви е в очите Стоянов, така беше и с по-предишния кмет, само червения ви плащаше, че го беше страх, а сега няма договор че и някои ги е много яд.
Стоян Илков публикува:
07 Януари 2023 | 10:34
Това е ясно на всички, че общината не си върши работата.... Кмета иска само да засажда цветя!!! Кой ще го подкрепи на изборите? Балтов, Петър Благоевградски-Мазурски, Славчо от Струмско, и...? Измисления инспекторат?

Добавете Вашия коментар

TOP