Цирк „Ориент" гостува в Благоевград! Общината подаряват билети за децата от детските градини, а за възрастни 18 лева билета

26 Септември 2022 | 09:37
2 коментара
Култура
Цирк  Ориент гостува в Благоевград! Общината подаряват билети за децата от детските градини, а за възрастни 18 лева билета

Цирк „Ориент" и Община Благоевград ще предоставят безплатни билети за циркови представления на децата от всички детски градини и ясли, намиращи се на територията на областния център. Циркът ще гостува в Благоевград от 28 септември до 9 октомври, а представленията могат да бъдат посетени от всички жители и гости на града.

Арената ще бъде разположена в парк „Македония". Началният час на спектаклите в делничните дни ще бъде в 18:30 часа, а в събота и в неделя - от 11.00 и 16.30 часа.

Билетите, които са осигурени за детските градини и ясли могат да бъдат използвани само от децата от детските заведения, а придружаващите ги възрастни могат да закупят билет на стойност 18 лева от касата пред цирка.

Входът за лица до 10 години е 10 лева.

Представленията включват дресура на дребни животни, еквилибристика, клоунада, акробатични номера.

По време на представленията могат да бъдат видени и най-големите камили в Европа.

Добавени коментари

Клатик Урко публикува:
26 Септември 2022 | 11:48
Има ли будали да дадат 18 лв. за шутове?
василка гърчева публикува:
26 Септември 2022 | 10:22
е та за възрастни е 12 лева и 6 за децата ми то къде е отстъпката малко ми прилича на пиар а не социална услуга. децата ще искат да са с родителите да се снимат и така нататак.

Добавете Вашия коментар

TOP