Човекът индиго Бинчо Петров си говори с Левски, Ботев и Ванга, предсказва: България няма да загуби територия и население, мирът в Украйна ще тръгне от нас

26 Октомври 2022 | 13:40
0 коментара
Любопитно
Човекът индиго Бинчо Петров си говори с Левски, Ботев и Ванга, предсказва: България няма да загуби територия и население, мирът в Украйна ще тръгне от нас

„Войната няма да засегне пряко България, няма да загубим територия или голяма част от населението си, но ще имаме големи трудности, най-вече в икономически план. България е важна и неочаквано може да се окаже ключ към мира, който е най-необходимото нещо в момента”, твърди природният феномен от Димитровград Бинчо Петров. 

„Не съм магьосник или пророк, аз съм дете индиго, което има дарбата да вижда в бъдещето, да говори с починали хора, да открива болести и душевни проблеми, които понякога се изплъзват дори на лекарите и психолозите. Хората като мен са изпратени от Господ на Земята с една-единствена мисия – да помагат на хората“, казва за себе си Бинчо Петров.

Той е известен с необикновените си дарби в цяла България, търсели са го за помощ повече от сто хиляди души в последните 13 години. Дарбата си той получил след опасно премеждие, в което едва не загива още на 4-годишна възраст. На 12 юли 1990 г. той се прибирал с майка си от почивка на море и колата им катастрофирала малко преди Димитровград. Ослепява, но любопитен е фактът, че две седмици преди катастрофата той е попитал родителите си какво е да си сляп с дясното око! След жестоката катастрофа той наистина ослепява точно с дясното око, а зрението на лявото е силно затрудено и до днес. 

Отказва да прави предсказания за числа от тотото, резултати от мачове и други комарджийски интереси. 

От великите българи е имал контакти с духовете на Васил Левски и Иван Вазов. „Дякона ми каза, че ако оживее, пак би дал живота си за Българи”, твърди Бинчо. 

Славните ни деди според него били много разочаровани, че ние, техните потомци, сме станали зли, завистливи и отмъстителни. Според Бинчо духът на България е жена – млада и с измъчен вид. „Говорили сме си с нея, тя страда за своите деца, иска гурбетчиите в чужбина да се приберат у дома. Всички трудности и лишения у нас ще бъдат победени, когато се обединим”, твърди димитровградчанинът.

„Мирът може да тръгне от нашата страна, войната ще продължи много по-дълго, отколкото предполагаха тези, които я причиниха. Възможно е освен Русия и Украйна да бъдат въвлечени и други страни, но България няма да е сред тях. Има голяма вероятност мирът да тръгне именно от България или българин да има ключова роля за решаване на конфликта”, казва Б. Петров. 

Бинчо Петров ще гостува в Сандански, в хотел „Балевуров“, в дните 2, 3, 4 и 5 ноември. Тел. за връзка: 0889707104, от 9.00 ч. до 19.00 ч. 

Добавете Вашия коментар

TOP