Човек почина след сбиване в бургаския квартал „Меден рудник”

17 Януари 2022 | 08:28
0 коментара
Криминално
Човек почина след сбиване в бургаския квартал  Меден рудник”

Мъж на 41 години почина пред дома си в бургаския квартал „Меден рудник”. Според съседи, минути преди да издъхне, той е участвал в сбиване с друг човек, живеещ в блока.

Инцидентът е станал малко преди 19 часа снощи. Според съседи двамата мъже са имали конфликт отдавна, а във фаталната вечер се скарали заради шум, защото единият  цепел дърва на терасата. Скандалът прераснал в сбиване пред входа.

Пред екипа на NOVA съседи разказаха, че няколко души станали свидетели на сбиването, но никой не се намесил.

„Беше тъмно, когато се биха. Видях ги на улицата, другият го биеше и го питах защо ми бие детето”, посочва майката на починалия.

Часове след случилото се полиция изведе сочения за участник в сбиването. Разследващите вече са разпитали свидетели на конфликта, разказаха пред NOVA живеещи в блока.  

 „Потресен съм от случката. Беше спортист, свестен, работлив. Тренирал е 20 години бокс, с никой не се е скарал, не е конфликтен”, разказва приятел на починалия.

Огледът на мястото е продължил няколко часа. Криминалистите работят по няколко версии сред които и непредумишлено убийство. Експертиза ще докаже причината за смъртта на мъжа.

 

Добавете Вашия коментар

TOP