Честито! Цените скочиха, хлябът поскъпна с 20 ст.

04 Юли 2018 | 17:54
2 коментара
Общество

Ценовият скок вече е налице, след като хлябът в някои райони на България вече е с няколко стонитки по-скъп.

Вече втори ден хората в Панагюрище, насъщният е скочил с 15 стотинки.

От днес с нова цена е и хлябът в Пазарджик. Поскъпването е между 10 и 15 стотинки. При пълнозърнестите изделия, увеличението достига до 20 стотинки.

Ценовият скок обхваща не само местните фирми за производство на хляб, но и тези от страната, които доставят стока в Пазарджик, пояснява БНР.

Добавени коментари

Избирател публикува:
05 Юли 2018 | 13:36
Прави ли ви впечатление колко ентусиазирано управляващите коментират,че разни цени,услуги,данъци...в западна Европа са били по-високи от нашите? А чули ли сте някога да коментират,че нашите заплати и пенсии са по-ниски от европейските? А че пенсиите в някои ДЪРЖАВИ са над сто процента от заплатите,които са получавали ХОРАТА? Защото нито сме "държава",Нито сме "хора".Ние сме "племе",което трябва да работи за управляващите си.Къде отиват осигуровките на хората,които са работили и осигурявали в продължение на 35-40 години,а умират само 5-10 години след пенсия??? Нашите управляващи се ГАВРЯТ С НАС! Те си вземат не само своето, но и НАШЕТО! И противопоставят млади срещу стари,за да останат те в сянка и да си вършат,каквото си искат.
Пенсионер публикува:
04 Юли 2018 | 20:42
Сега нека диган цените колкото си искат! Нали от понеделник ще ни дигнат и пенсиите-е-е! Танто за кукуригу!

Добавете Вашия коментар

TOP