Честито бебе на Яне Янев

16 Декември 2022 | 11:18
0 коментара
Хайлайф
Честито бебе на Яне Янев

От тази есен Яне Янев е горд баща на първородна дъщеричка. 

Лидерът на РЗС и съпругата му Галя са избрали да кръстят наследницата си Яна Янева Янева. На неговото име. Пред свои близки семейството споделя, че бебето е дълго чакана и мечтано.

Яне и жена му имат 15 години разлика. Двамата се ожениха на грандиозна сватба през 2011 година, когато той беше все още в активната политика.

Любовната история на Яне и Галя започва още през далечната 2006 година, когато се запознават на предизборна среща на Янев и Надежда Михайлова в Червен бряг. Тогава красавицата е на 19 години, но бързо заживява с политика на семейни начала. Цели 16 години двамата мечтаят да продължат рода си, но щастието да станат родители идва едва през есента на 2022 година.

Галя е юрист по професия. Дълго време работи Съдебната система в София, преди с мъжа си да решат да напуснат столицата и да се върнат в родния му Сандански. След като се оттегли от голямата политика, Яне стана общински съветник в Сандански. Едновременно с това се занимава с частен бизнес. В момента той има огромна ферма, в която отглежда крави и телета.

Добавете Вашия коментар

TOP