Червено яке в района на двата трупа в Пирин

02 Януари 2023 | 16:37
3 коментара
Общество
Червено яке в района на двата трупа в Пирин

Кадрите, заснети от дрон, показват, че в района, където бяха намерени двете тела на туристи, има и червено яке, съобщава „24 часа“. Няма яснота обаче дали има и човек или е само връхната дреха. „Якето е на доста по-голяма височина от мястото, където откриха двамата починали туристи. Абсолютно недостъпно е. Надявахме се военният хеликоптер да помогне, ако не за транспортиране на починалите, то поне да се огледа това място, за да се види дали има човек“, коментираха планински спасители.

В момента към мястото под Вихрен, от западната страна, към Влахина долина, вървят нова група спасители с втора количка, за да може да се пренесе с нея второто тяло. Очакванията са акцията да приключи през нощта.

Полицията вече е идентифицирала второто тяло, то действително е на чужденец – сърбин, който е посрещнал нова година в семеен хотел и на 1 януари е тръгнал на поход.

Добавени коментари

Жоро публикува:
02 Януари 2023 | 19:29
Освен пиперливите коментари, да кажа и аз нещо смислено. Абе бай Уй! Къде си тръгнал сам на поход в най величествената, но и опасна планина! Пирина трябва да се уважава, да си смирен пред него, като пред могъщ великан! Мислиш си, че си по силен от него и ще го покориш!? Ха ха! Не приятелю, ще оцелееш в Пирина само ако си смирен, без его и го уважаваш, включително и силата му!
Доводи публикува:
02 Януари 2023 | 17:22
Червеното яке подсказва,че е член на БСП!
Е как бе-сърбин? публикува:
02 Януари 2023 | 16:47
Та нали в джоба си е имал денари? Веднъж така,след това-онака?Значи не е от Северна Македония,а малко по-на север?Жалко!

Добавете Вашия коментар

TOP