Червени рокади в Благоевград и Банско

23 Януари 2024 | 08:50
3 коментара
Политика
Благоевград
Червени рокади в Благоевград и Банско

Тежки рокади са извършени в общинските организации на БСП в Банско и Благоевград.

С рещение на Националния съвет, председателстван от Корнелия Нинова, е детрониран Любен Милев. Сменено и и цялото ръководство на струтурата в Благоевград. Подменени са членовете на Бюрото и секретарите, заяви областният лидер Валери Сарандев.

В Банско също ще има нов председател. Досегашният Костадин Атанасов вече не е начело на социалистите. Очаква се на негово място местните социалисти да посочат Костадин Юнчов.

В началото на месец април предстоят общински конференции за избор на нови партийни лидери. Както е известно червените активисти в Благоевград настояваха за оставката на Любен Милев повече от година.

Причината е, че се заиграваше на изборите с други политически формации. Неотдавна Контролен съвет установи редица нарушения и манипулации в благоевградската организация. Милев, който е пенсионер от системата на МВР, до преди дни беше на отговорен пост в ЮЗДП-Благоевград. Директорът Валентин Чамбов обаче прекрати договора му.\enovina

Добавени коментари

Честно публикува:
23 Януари 2024 | 20:27
Корнелия е за махане. Съсипа партията и организацията в Благоевград и иска противоуставно да вземе трети мандат. С всичката си наглост продължава да маха председатели на организации, защото са и неудобни и и казват истината, но тя не иска да пуска кокала, не търпи критика. Оставка, Корнелия!
До истината публикува:
23 Януари 2024 | 10:56
По време на Йорданка Слатинска БСП Благоевград тръгна надолу, не след нея!!!
истината публикува:
23 Януари 2024 | 09:23
СЛЕД Й. СЛАТИНСКА ,БСП БЛАГОЕВГРАД ТРЪГНА СТРЕМГЛАВО НАДОЛУ.БОЖКИЛОВ ,АБСОЛЮТНО АНОНИМЕН ДЕПУТАТ.ДОРИ ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ НА БЛАГОЕВГРАД НЕ ЗНАЕХА ,ЧЕ ТОВАЕ ДЕПУТАТ.НЕ ГО РАЗПОЗНАВАХА.ВЪРВЕШЕ ВАЖЕН ,ПУШЕЙКИ ,НО ПАК СИ БЕШЕ НЕЗАБЕЛЕЖИМ. НАЛОЖЕНИЯТ ИЗБОР НА МИЛЕВ ЗАВЪРШИЛ МИЛИЦИОНЕРСКОТО УЧИЛИЩЕ В ПАЗАРДЖИК БЕШЕ ПИРОНА В КОВЧЕГА НА БСП. ТОЙ СЕ ОКАЗА ПОЛУГРАМОТЕН ,НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН ,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА НАХАЛЕН.ТОКУ СЕ САМОНАЗНАЧАВАШЕ НА ЗАПЛАТА. Е , ПОСТАВИХА ГО НА МЯСТО , НО ГОДИНИ СЛЕД НЕГО ЩЕ ОСТАНЕ МЪТИЛКАТА.

Добавете Вашия коментар

TOP