Черният петък започна с фалстарт

18 Ноември 2022 | 13:22
0 коментара
Бизнес
Черният петък започна с фалстарт

Лудото пазаруване на „черен уикенд” започна с фалстарт. Онлайн - магазинът на „Технополис” се срина за кратко и показваше само рекламното съобщение, че промоциите на над 3000 продукта до 50% вече са започнали. Поръчки обаче не можеха да се правят. Малко след това техническият проблем бе отстранен и сега бяла и черна техника се купуват нормално.

При „Техномаркет” най-продавани се очертават телевизорите, като при най-скъпите модели отбивът от цената е 200 лева. Именно smart TV за приблизително 1200 лева в момента и редовна цена 1400 лева е със сигнален надпис „последни бройки”.

Традиционният „черен петък” в е-mag върви с пълна сила. Към 10.40 часа едновременно над 4500 души разглеждаха секцията с мобилни телефони, а 1500 търсеха изгодни оферти за домакинска техника.

Въпреки че, по света пазаруването с големи отстъпки се прави в последния уикенд на ноември, у нас голяма част от търговските обекти започнаха с разпродажбите. При някои намалените цени важат само за ден, при други – за три – петък, събота и неделя, а физическите магазини в моловете удължават още сроковете. Лудото пазаруване на детски стоки и играчки в двата големи детски магазини – Хиоленд и Комсед, пък мина предходната седмица.

Добавете Вашия коментар

TOP