ЧЕРЕН ПОНЕДЕЛНИК! Две жертви от катастрофи по пътищата на Пиринско са регистрирани тази сутрин

08 Юни 2015 | 09:47
0 коментара
Криминално
ЧЕРЕН ПОНЕДЕЛНИК! Две жертви от катастрофи по пътищата на Пиринско са регистрирани тази сутрин

ЧЕРЕН ПОНЕДЕЛНИК!  Две жертви от катастрофи по пътищата на Пиринско са регистрирани тази сутрин, съобщи репортер на Pirinsko.com.

Почина мъжа пострадал в катастрофата в Кресненското дефиле тази сутрин. Назиф К. е на около 57-години. Мъжът е транспортиран в благоевградската болница в критично състояние и изпаднал в травматичен шок с тежки политравми, счупено бедро, таз и наранявания в гърдите и корема, и огромна рана на главата. Въпреки предприетите реанимационни действия мъжът издъхнал от травмите несъвместими с живота. Шофьорът на колата е 55-годишен Баки Х., той е с тежки наранявания в гърдите, но е контактен. Мъжете са майстори и са пътували към Сандански.

Припомняме, че около 06:00 часа тази сутрин на влизане в Крсненското дефиле откъм гр.Симитли, на ляв завой лек автомобил "Мерцедес" с разградска регистрация излиза от пътя и се блъска в основата на билборд. Най-вероятно водачът му е заспал. "Мерцедес"-ът е управляван от 55-годишният Б.Х., той е приет в МБАЛ-Благоевград с травма на гърдите. Транспортиран е до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с линейка на ФСМП-Симитли. Пострадалият е контактен и е транспортиран в столичната клиника "Пиригов". 20-минути спасителите рязаха ламарините, за да извадят вторият пострадал пътник от предната седалка на немския автомобил.

Другият пътен инцидент станал тази сутрин е край санданското село Горно Спанчово. 28-годишен мъж загина, други трима са с опасност за живота след инцидент на пътя Сандански – Гоце Делчев.

Инцидентът е станал около Около 07:08 часа на около 5 км., преди с.Горно Спанчево, лек автомобил "Рено Меган" с 37-годишен водач от с.Буково, излиза в ляво от платното за движение и пада в крайпътно дере. В автомобила са пътували петима мъже. Загинал е мъж на 28 години от с.Господинци.

Водачът на автомобила и двама мъже на 42 години и 39 години от с.Буково са с опасност за живота, а 35-годишен мъж от с.Буково е с леки наранявания и уплаха.

28-годишен мъж загина, други трима са с опасност за живота след инцидент на пътя Сандански – Гоце Делчев, съобщават от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Благоевград.

Инцидентът е станал около Около 07:08 на същата дата на около 5 км., преди с.Горно Спанчево, лек автомобил "Рено Меган" с 37-годишен водач от с.Буково, излиза в ляво от платното за движение и пада в крайпътно дере. В автомобила са пътували петима мъже. Загинал е мъж на 28 години от с.Господинци.  Водачът на автомобила и двама мъже  на 42 години и 39 години от с.Буково са с опасност за живота, а 35-годишен мъж от с.Буково е с леки наранявания и уплаха.

- See more at: http://pirinsko.com/28-godishen-myj-ot-s-gospodinci-zagina-a-drugi-trima-sa-s-opasnost-za-jivota-ptp-na-pytq-sandanski-%E2%80%93-goce-delchev-11007.html#sthash.fNiPxFuK.dpuf

 

Около 06:00 часа на влизане в Крсненското дефиле откъм гр.Симитли, на ляв завой лек автомобил "Мерцедес" с разградска регистрация излиза от пътя и се блъска в основата на билборд. Най-вероятно водачът му е заспал. "Мерцедес"-ът е управляван от 55-годишният Б.Х., той е приет в МБАЛ-Благоевград с травма на гърдите. Транспортиран е до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с линейка на ФСМП-Симитли. Пострадалият е контактен и в момента е на рентген.

20-минути спасителите рязаха ламарините, за да извадят вторият пострадал пътник от предната седалка на немския автомобил. Той е в много тежко състояние – има политравма и опасност за живота. Мъжът е на видима възраст около 55 години. На няколко пъти той изпада в критично състояние, наложи се електрошок.

- See more at: http://pirinsko.com/lek-avtomobil-katastrofira-v-bilbord-tazi-sutrin-v-kresnenskoto-defile-10995.html#sthash.zxo0tLf7.dpuf

Добавете Вашия коментар

TOP