Ченгето Тони Скалата организира Шах фест Симитли 2022

08 Октомври 2022 | 20:50
3 коментара
Спорт
Ченгето Тони Скалата организира Шах фест Симитли 2022

Ченгето Тони Скалата организира Шах фест Симитли 2022. 62-ма шахматисти от цялата страна взеха участие в Шах фест Симитли 2022 година, организиран от полицая Антон Владимиров и Община Симитли. 

Началото на надпреварата даде кметът Апостол Апостолов с направата на първи ход. Състезанието проследи и председателят на Общински съвет - Симитли Вилимир Александров. 

Кметът Апостолов поздрави участниците във феста и обеща провеждането на това събитие да стане традиционно за Община Симитли. 

Пред състезателите той припомни, че за последно е организирал турни по шах в Симитли на 10 ноември 1989 г., когато от власт е бил свален Тодор Живков. Тогава Апостолов е бил председател на дружеството Септември (Симитли).

Кметът се пошегува с шахматистите да внимават и те да не направят някой държавен преврат. 

И още нещо любопитно - сред участниците в турнира бе бившият национал по футбол Йордан Стойков - Бумбо, който е най - добрия футболист сред шахматистите.

Съдия на турнира бе Георги Бедников, който има категория за международен съдия по шах мат. 

Наградите на победителите връчи лично председателят на ОбС Вилимир Александров.

А ето и крайното класиране - 1. място за Първан Аспарухов от Перник; 2. място се класира Петър Савов от Дупница; 3. място остана Цецко Тодоров от София. 

 

Ченгето Тони Скалата организира Шах фест Симитли 2022

Добавени коментари

Simitli grada na abortite публикува:
09 Октомври 2022 | 09:10
Kolko momicheta abortiraha v simitli kolko dvoiki razplaka i se pravi na golemec ima gospod toi zabravq no ne zabravq. Apostola na svobodata e Vasil Ivanov Kunchev a ne Poli. Apostole ti si sram za bylgarskata politika!
усмивката публикува:
09 Октомври 2022 | 08:23
и поли се смее на сила като тия от промяната нема такава усмивка насилствена а от вътре му е кипнало заради това че му разкриха схемата е сега да видим колко гласа ке направи на следващите избори май май ще пине вода в симитли тия от пп са ще докарат и европейски наблюдатели и ще яде чучаро ценко чоков от симитли с ногото деца
колега публикува:
08 Октомври 2022 | 21:23
каква скала е тоя на един сигнал кучето гоизеде и каков пердах му сложиха и не смея да писне а е полицай хахахахаха скала песок

Добавете Вашия коментар

TOP