Ченгетата заловиха 48-годишен мъж от гр. Якоруда с 1 кг. Канабис и незаконни цигари

10 Април 2023 | 11:46
1 коментара
Криминално
Благоевград
Ченгетата заловиха 48-годишен мъж от гр. Якоруда с 1 кг. Канабис и незаконни цигари
  1. Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.
На 07.04.2023 г. около 23:00 часа на път II-19 в района на кръстовище за местността „Бетоловото“, землище на гр. Разлог, от полицейски служители на РУ-Разлог е проверен лек автомобил „Волво“, управляван от 48-годишен мъж от гр. Якоруда. В автомобила са намерени четири пакета, съдържащи около 490 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис, а при извършена проверка на жилище в гр. Якоруда, обитавано от лицето, са открити: около 180 кутии цигари без поставен акцизен бандерол, около  660 грама канабис, електронна везна, както и бяло прахообразно вещество и таблетки, които са предоставени за анализ.

Образувано е досъдебно производство. На същия е постановено задържане за срок до 72 часа.

Добавени коментари

Sabri Alish публикува:
26 Юли 2023 | 11:19
2023 | 11:03 Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен . На зам.кмета съпруга и , както и неговия брат са другите в Якоруда...перковите

Добавете Вашия коментар

TOP