Ченгетата в Симитли заловиха горския Антон Гогов да шофира пиян!

28 Февруари 2024 | 20:15
2 коментара
Криминално
Благоевград
Ченгетата в Симитли заловиха горския Антон Гогов да шофира пиян!
Ченгетата в Симитли заловиха горския Антон Гогов да шофира пиян!

Кандидатът за общински съветник от листата на Павел Стоименов, който е действащ горски служител, Антон Гогов е бил хванат да шофира мъртво пиян. Според източник на Pirinsko.com, който е станал пряк свидетел на случката, Антон Гогов се е качил в автомобила си във видимо нетрезво състояние.

При опит да бъде спрян от полицията, Гогов натиска газта и подминава стоп палката. Органите на реда тръгват след него с пуснати сирени, като след 2 км. преследване, той спира, отбива в страни от пътя, слиза от автомобила си и пред полицаите започнал да твърди, че не той, а друг е управлявал колата. Полицаите поискали да го тестват за алкохол и наркотици, но той отказал.

Номерата от автомобила на Гогов са свалени от полицията, а свидетелството му за правоспособност е отнето.
Това не е първи случай, в който Гогов се замесва в скандал. Преди няколко години той преби свои съседи, като делото по случая продължава.

Пропомняме, че Гогов се прочу и с още едно нападение. По време на предизборната кампания на Местни избори 2023 година той, заедно със Славо Гургулеев и братът на Павел Стоименов - Николай Стоименов нападнаха Добромир Айков, също кандидат за общински съветник, но от Партия „Възраждане“, като същият си извади медицинско свидетелство.

Добавени коментари

Иван публикува:
01 Март 2024 | 20:30
Редно е да бъде изхвърлен и от системата на горското!! Текива полуидиоти нямат място на държавна хранилка ,а само на някой обект в калта цял ден с лопата в ръце!!!
Simit публикува:
29 Февруари 2024 | 02:18
Малко по надоле има още един за хващане, пак горски и тоя пие и кара,

Добавете Вашия коментар

TOP