Ченгетата арестуваха таксиметров шофьор педофил в Благоевград

04 Януари 2024 | 20:22
6 коментара
Криминално
Благоевград
Ченгетата арестуваха таксиметров шофьор педофил в Благоевград
Ченгетата арестуваха таксиметров шофьор педофил в Благоевград

60-годишният таксиметров шофьор Васил Янкулски е обвинен в блудствени действия с малолетни момичета на 4 и 7 години, съобщава източник на Pirinsko.com. Към момента той е в следсвения арест към Областна служба Изпълнение на наказанията в Благоевград.

Държавният обвинител е безкомпромисен и поиска най-тежка мярка задържане под стража. Въпреки че Васил Янкулски е неосъждан, всички събрани доказателства по делото сочат, че той е автор на престъпление. Потърпевшите са малолетни момичета на 4 и 7 години, от което следва, че са били уязвими, а Янкулски е бил напълно наясно с действията си, защото имал клипчета в личният си телефон, как блудства с непълнолетни деца. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОНОСТИ! 
Ченгетата арестуваха таксиметров шофьор педофил в Благоевград

Добавени коментари

той публикува:
08 Януари 2024 | 11:24
Подведен е от мръсници, които реално се прикриват зад този . Това е организирана престъпност, доколкото знам са изнудвали семейството му за пари. Горките хора, аман от това гнило общество.
anonimen публикува:
08 Януари 2024 | 11:18
Педофилията е психично разстройство, това е сериозно заболяване и трябва да се леква от психиатър. И да не го бият, вече нищо няма да излезе от този . Каквото и да правят престъплението си е престъпление и няма как да се измие от съзнанието на човека и децата. Жалко за България и такива психари, но къде е майка му, брат му ? Къде е причината в детството - пребиван е от бой от баща си по най-зверски начин. Какво да каже се каже , ако е бил женен и има деца ? Господи , пази ни от такива идиоти, които не знаят наистина какво правят от стрес, бяс и ненормалщина.
До Антонио Галев публикува:
06 Януари 2024 | 21:54
Шш, ей Галев ти да траеш гнусотио долна, ти си същия педофил и на теб ше ти дойде времето. Имам снимки по стените на квартирата ти, малки дечица голи си налепил. Психопат долен, не се обаждай.
Антонио публикува:
06 Януари 2024 | 16:38
Полицията по добре да си трае щото те са за затвор а не човека нищо лошо не е напрвил човека па големи разбирачи станахте сички напоследък тва е забранено онова а да дишаме забранено ли е занимавал се с тях мале мале чудо големо а тва че секи кара как си иска и на пешеходна пътека ще те сгазат не е проблем по добре да обърнат внимание на по важните неща и на истинските престъпления а не че човека е искал иска да си ебе момички ми ше си ебе кво лошо има аре бе па голем разбирач стана българина иначе държавата ни е най трагична в целия свят ама разбираме от сичко бай ганьовци
До Чане публикува:
04 Януари 2024 | 22:40
Тоя май живее на кръговото при Калисто, караше един барутарник на Цакачо от Ораново, оня пък дилър и сутиньор го играе.
Чане публикува:
04 Януари 2024 | 20:42
Кой е този идиот дайте му снимка кое такси кара към коя фирма като излезе от ареста ще го опраскам. Имам две деца ако им посегне го лежа веднага.

Добавете Вашия коментар

TOP