Центърът за настаняване от семеен тип в село Железница с празненство и торта за втория си рожден ден

14 Септември 2022 | 18:06
0 коментара
Хайлайф
Центърът за настаняване от семеен тип в село Железница с празненство и торта за втория си рожден ден

Две години от създаването на Центъра за настаняване от семеен тип в село Железница се навършват в днешния празничен Кръстовден! По повод празника на потребителите и специалистите, полагащи ежедневни грижи за тях бе организирано голямо тържество, както подобава за един истински рожден ден.

 

Гости на празника бяха зам.-кметът на Община Симитли Евгения Георгиева, председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, ръководителят на Социалното звено към Община Симитли Ивайло Гоцев, както и служители към звеното, кметът на село Железница Гергана Гиздова и други.

 

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, който не можа да присъства на празника, не пропусна да зарадва потребителите и специалистите с голяма торта със свещички.

 

От своя страна потребителите и служителите в центъра бяха подготвили кратка програма, по време на която показаха своите умения и любими занимания - решаване на задачи, цитиране на български народни поговорки и пеене, след което имаше почерпка.

 

Гостите на празника изказаха специални поздравления към потребителите, но и към специалистите от центъра, които всеки ден с достойнство защитават своя дълг и професия, полагайки най – добрите грижи за хората, които разчитат на тях!

Добавете Вашия коментар

TOP