Цеца забърса 16 години по-младо гадже

21 Януари 2016 | 10:05
0 коментара
Любопитно
Цеца забърса 16 години по-младо гадже

Връзката на известната фолк певица и 16 години по-младият от нея модел Александър Йовович е от почти година, но досега никой не знаеше къде двамата са свили любовното си гнездо, пише сръбският вестник „Курир”.

 Тайната обаче вече е разкрита благодарение на приятел на Александър, който се съгласил да говори пред журналисти. Това е апартамент в един от белградските райони-Звездара.

Жилището е собственост на Йовович и доскоро е бил даден под наем. След като връзката на манекена с Цеца е започнала, той е освободил апартамента и сега двамата влюбени прекарват в него нощите си.

Цеца и Александър се срещат и във вилата на Цеца, където Александър е добре приет от децата й Велко и Анастасия, но любовта си двамата консумират само в апартамента в Белград.

Влюбената двойка успяла да запази тайната си няколко месеца, като внимателно се освобождава от папараците, които ги следват и едва след като са сигурни, че не ги следят, отиват там. Сега обаче те ще ги дебнат пред сградата и вероятно Цеца и Александър ще потърсят ново любовно гнездо.

Добавете Вашия коментар

TOP