Цеца Величкович и Ивана с грандиозен концерт в Благоевград

10 Септември 2023 | 10:38
4 коментара
Хайлайф
Благоевград
Цеца Величкович и Ивана с грандиозен концерт в Благоевград
Хиляди фенове посрещнаха кралицата на Балканите Цеца Величкович и певицата на народа Ивана в парк "Македония“ в Благоевград. Очаквано двете звезди подариха една незабравима вечер на своите почитатели. Още в 18.00 часа в събота зеленото пространство в парк "Македония“ започна да се изпълва с най-нетърпеливите фенове на балканската музика, дошли да се докоснат до любимите си изпълнители.

Два часа по-късно, за когато беше обявен и началният час на концерта, всички бяха заели местата си. Начало на звездната вечер постави любимката на народа Ивана, която изпълни най-големите си хитове.

Заклетите фенове пяха заедно с нея вечните хитове на родния фолк, сред които "Аз съм с теб“, "Ние сме номер 1“, "Последна чаша“ и много други от неповторимия репертоар на изпълнителката. 


След нея на сцената се качи Цеца Величкович, която още с появата си остави публиката без дъх. Феновете на сръбската икона, които бяха дошли да чуят на живо своята любимка танцуваха на хитовете, превърнали се в класика.

“Цеца обичаме те!, Велика певица", бяха само малка част от възгласите на публиката.

Цеца сътвори едно наистина грандиозно шоу, шоу, което почитателите ѝ в Югозападна България очакваха месеци наред. Тя пя повече от час и половина, изпълнявайки най-големите си хитове, сред които Kukavica, Dragane moj, Lepotan и други.  

Организаторите на South West Festival обещават още една незабравима и емоционална вечер с обичаната Деси Добрева и с гръцката поп икона Деспина Ванди, която идва с 14 от най-добрите бузукари на Гърция във втория фестивален ден.

Добавени коментари

Хаха публикува:
10 Септември 2023 | 20:28
Щом знаеш, значи и ти си бил/а за Цеца и Ивана. Така че не се прави на много Франкофоли
културистика публикува:
10 Септември 2023 | 18:43
Диджея погряваше с Пиаф, Вартран и Шевалие доста преди самия концерт. Ти обаче няма как да знаеш. Твоята стихия е Цеца и Драгана. Всеки с интересите си.
Хахах публикува:
10 Септември 2023 | 17:18
Едит Пиаф е починала 1963 г. не знам кога ти е пяла в Благоевград. Стромае тотално неизвестен изпълнител и т.н. Концерта беше уникален!
културистика публикува:
10 Септември 2023 | 16:34
От Едит Пиаф, Стормае, Инна, Имани, Боб Синклер на Цеца и Ивана. Егати падението.

Добавете Вашия коментар

TOP