Цеца и Ивана-като две капки вода

11 Септември 2023 | 09:35
0 коментара
Любопитно
Благоевград
Цеца и Ивана-като две капки вода

Хиляди фенове посрещнаха кралицата на сръбската музика Цеца Величкович и дивата на българския поп фолк Ивана в събота вечер в парк "Македония" в Благоевград. Очаквано двете звезди подариха една незабравима вечер на своите почитатели. 

Ивана е щастлива, че пее на такава голяма сцена 

 

Начало на звездната вечер постави любимката на народа Ивана, която изпълни най-големите си хитове. Заклетите фенове пяха заедно с нея вечните хитове на родния фолк, сред които "Аз съм с теб“, "Ние сме номер 1“, "Последна чаша“ и много други от неповторимия репертоар на изпълнителката. 

 

 

След нея на сцената се качи Цеца Величкович, която още с появата си остави публиката без дъх. Феновете на сръбската певица, които бяха дошли да чуят на живо своята любимка танцуваха на хитовете, превърнали се в класика.

Цеца Величкович се радва на голяма популярност в България

 

 

Цеца сътвори едно наистина грандиозно шоу, шоу, което почитателите ѝ в Югозападна България очакваха месеци наред. Тя пя повече от час и половина, изпълнявайки най-големите си хитове, сред които Kukavica, Dragane moj, Lepotan и други.  

 

Цеца и Ивана успяха да си поговорят и преди, и след концерта и да се щракнат за спомен. На снимките се вижда, че двете кралици на фолк музиката са като сестри близначки и много си приличат. "Прекрасна, земна, ГОЛЯМА!", написа Ивана в социалните мрежи, публикувайки съвместната им снимка.

Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" бе заложила на бляскава рокля в златисто, а нейната сръбска посестрима радваше окото най-вече на мъжката половина от зрителите с бели къси панталонки с кристали и сако в същия десен.

Добавете Вашия коментар

TOP