Българските патриоти бесни на Слави: Претопи България в ЕС! Тежка политическа травестия! Този ли ще управлява?

08 Юли 2021 | 23:12
2 коментара
Политика

"Слави Трифонов се кани брутално да излъже избирателите си, а и всички българи. Зад фасадата на балканския мачо се крие явно тежка политическа травестия. Колкото и да се снима в софтпорно музикални клипове и да демонстрира черни джипки, Слави разкри истинската си същност. А тя явно клони към ЛГБТИ плюс безкрайност."

Това се казва в декларация на "Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ", съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Ето какво пише още в декларацията:

Пред френското издание „Монд“, цитирано от български медии, Слави директно призовава Европейския съюз да се превърне в една държава, за да може да се попречи на хора като Орбан.

 

И забележете - поводът е законодателството на Орбан срещу джендър пропагандата и то с фокус децата. Наред с поредните коленопреклонни излияния в стил „НАТО и ЕС са водата и слънцето“ Трифонов явно вече е възприел и джендър ценностите.

Пита се: този човек ли ще управлява страната ни? Този, който за благословията на западняците е готов да обърне резбата? Засега политическата. И да предаде без бой суверенитета на страната. Безусловно.

В такъв момент разбираме дълбокото послание в творчеството на Слави и компания: в знаковото им парче „Ще ти скъсам г**а“.

Поздрави, Слави!

 

 

 

Добавени коментари

"Бесни на Слави..." публикува:
09 Юли 2021 | 09:52
Бесни са,защото обърка плановете ви на вас,на ГЕРБ и на много други.А как по друг начин бихте пуснали кокалът?! НЕ! НЕ харесвам Слави,но той е един от тези,които свалиха мафиотите на Бойко! Те се бяха самозабравили,но всичко сега излиза наяве.
Да не дава Бог! публикува:
09 Юли 2021 | 09:40
Да не дава Бог да влезете и този път в Парламента.Защото въпреки и добрите ви качества,си имате и трески за дялане.Защо се събрахте с тези тиквеници-Симеонов и още повече с Марешки??? За да влезете в парламента и да подкрепите Тиквата от Банкя! Е,този път ще ви се размине.Предателите бързо се разкриват и биват "изчегъртани".Бъдете здрави и кротки.И без вас ще съмне.

Добавете Вашия коментар

TOP