Бум на сватби и разводи през май (НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА РАБОТА, ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ)

01 Май 2023 | 10:45
0 коментара
Любопитно
България
Бум на сватби и разводи през май (НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА РАБОТА, ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ)

Месец май ще умножи сватбите, но и разводите. Това гласи месечната нумерологична прогноза на кабалистът Ели Маринова. „Въпреки кризата или може би точно поради нея сега има предпоставки за повече бракосъчетания, но и повече разводи“, обясни столичанката. Според нейните изчисления обществото ще е по-чувствително към наболелите теми на деня, ще изисква от политиците работещи решения, които да дадат тласък за справяне с кризата.

Орисия

Месецът за България ще бъде под орисията на числата 3 и 6. „Девизът на първото число е „Съединението прави силата“, а на второто – „Създаване на хармонични отношения“. Ала и двете като изискване на космическия момент и тенденция не се забелязват към момента в парламента“, не даде голяма надежда за коалиционен кабинет Маринова. Добави, че през май даже ще се засилят тенденциите за отказ от поемане на отговорност и манипулиране на общественото мнение посредством скандали и компромати; ще има засилена спекула и контрабанда.

Напрежение

Според Маринова основната тематика на месеца за страната ни ще е законодателство, правосъдие и правораздаване. За щастие напрежението в обществото ще е по-скоро вътрешно и, ако няма извънредни ситуации, то няма да ескалира. „Можем да очакваме подем в търговията, културата и изкуството, в спорта и туризма, в издателската дейност, в патентоването на интелектуална собственост“, прогнозира нумероложката.

В глобален план дипломацията и стремежът към постигане на мир ще започне да дава резултати.

Изчисление

В следващите редове ви предлагаме и месечната нумерологична прогноза на Ели Маринова според числото Път на живота. То се изчислява като се съберат всички цифри от рождената дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек роден на 3.12.1965 изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане е орисан от Път на живота - Деветка. А ето и основните прогностични тенденции, които Ели Маринова изчисли за месец май според Пътя на живота ни.

Път 1: Довършвате стари задачи

Въпреки динамиката ще се засили усетът ви към новото и авангардното и стремежът към напредък и просперитет. През май обаче ще ви се наложи да приемете рутината, да бъдете търпеливи и дисциплинирани, да се съобразявате с определените рамки и норми, с изисквания и ограничения във всяка област на живота си. Мнозина ще довършвате стари и изоставени задачи в кратки срокове вместо да си поставяте нови цели. Поради всичко това е възможно да се почувствате доста напрегнати или отегчени. Но тъй като сте родени лидери, хем ще утвърдите позициите си, хем ще си създадете сигурност за следващия месец. За целта ще е добре да въведете ред в личното си пространство и мислите си. Ако имате проблеми в работата или с намирането на такава, също ще трябва да сте по-търпеливи и методични. В любовта може да се чувствате малко ограничени, може дори да ви е скучно от време на време, но топлина и нежност няма да ви липсват. По отношение на здравето е добре да внимавате и да не прескачате прага си на издръжливост.

Път 2: Време за промяна

При вас месец май е време за промяна, движение и стремеж към свобода, за подновяване и подмладяване, за старт на изцяло нови начинания. Няма да ви свърта много вкъщи, пък и не е нужно, защото късметът няма да ви намери там. Дейността ви ще е белязана с динамика, с желание за промяна, с авангардизъм. Ще се стремите към по-широко поле за изява. Ще се чувствате жизнени и динамични, ще обръщате всичко на игра, ще флиртувате с удоволствие. Но, внимавайте - постоянното преследване на удоволствията по-късно със сигурност ще ви донесе ред неприятни изненади. Навсякъде и във всичко ще се стремите да изпъкнете, да се откроите. От друга страна, поради засилената динамика има опасност от проблеми с комуникациите и общуването. По отношение на личния живот ще имате възможност да освежите настоящата си връзка, а ако сте свободни – да започнете нова такава. Здраве. Възможно е да ви се наложи да посетите очен лекар или отоларинголог.

Път 3: Решавате имотни въпроси

През май ще прекарвате повече време у дома или ще ви се наложи да го сторите. Месецът ще премине под знака на семейните и домашните отговорности, на задачите, свързани със здравеопазване и образование, на необходимостта от постигане на хармония и разбирателство с всички близки за вас хора. Ще обръщате повече внимание на създаването на уют, удобства и комфорт в имота си. Навсякъде, където работите, ще е добре да спазвате стриктно правилата и законовите разпоредби. Възможно е да направите сделка с недвижим имот, да подпишете важен и изгоден за вас договор, да реализирате необходим ремонт или да се сдобиете с важна и значима за вас придобивка за дома. А някои от вас ще се наложи да се съветвате с адвокат по повод съдебно дело. Друга тенденция при вас сочи шанс за поява на нов член на семейството. В любовта правете компромиси и се стремете към единомислие и единодушие с партньора. Здраве. Избягвайте рисковите ситуации и стреса, следете кръвното си налягане, излизайте по-често на чист въздух.

Път 4: Бъдете перфектни

С каквото и да се занимавате през май, през цялото време ще се стремите към перфекционизъм или пък ще ви се наложи да бъдете перфектни. Времето ви ще премине под знака на специализираната, експертна и квалифицирана работа. Ще се сте склонни да анализирате всичко около себе си, да строите стратегии. Проблематиката на месеца ще е ориентирана към занимания в сферата на точните науки и техниката, традицията, мистиката, философията и религията. Възможно е да предприемете пътуване по работа, да разкриете загадка, да разбулите тайна, да водите преговори или да се включите в някакъв пазарлък. Старайте се да преценявате всичко обективно и не се оставяйте страховете да ви ръководят. Има вероятност да сте по-инертни, което може да доведе до проблеми в общуването. Когато имате работа с машина или автомобил, обръщайте повече внимание на сигурността. Личен живот. Емоционалните преживявания от април (добри или не) ще намерят своето развитие сега

Здраве. Възможно е стар и позабравен хроничен проблем да напомни отново за себе си. Не го пренебрегвайте.

Път 5: Постигнете стабилност

Времето ще е динамично и напрегнато, но благодатно. Всичко, с което се захванете или което ви се случи, ще е в по-голям мащаб, но ще е добре да не пренебрегвате дреболиите и детайлите, без при това да сте дребнави. Разчитайте на вярната си преценка за ситуациите и хората около вас. Ще работите много, ще водите преговори, ще проучвате пазара, ще се пазарите. Ако вървите напред с търпение, смелост и дисциплина, ще имате реална възможност да постигнете материална стабилност. Възможно е да решавате задачи, свързани със строителство, в транспорта или в търговията, в едрия корпоративен бизнес. Други ще се радвате на повишение на заплатата, на длъжността или на нови поръчки за работа. Трета група ще замислите или ще осъществите далечно пътуване, или ще контактувате с хора от далеч. Личен живот. В отношенията с близките всичко ще е наред, ако проявявате повече такт и търпение. Здраве. Заниманията със спорт и излетите сред природата ще помогнат да свалите напрежението.

Път 6: Вълшебно дежавю

През май ще се стремите към по-широко поле за изява, ще проявите широк размах и мироглед. Ще поискате или ще ви се наложи да излезете извън обичайната си среда, да се занимавате с нещо нетрадиционно. Възможно е да преживеете вълшебно дежавю или пък животът ще ви върне към стари и забравени проекти, ситуации или отношения, с които ще трябва да се справите, за да можете да продължите уверено напред. Не драматизирайте излишно.

Периодът е добър за пътешествия (реални, виртуални или духовни), за срещи с най-различни хора и обмен на опит и знания. Някои от вас ще се наложи да се занимавате с имуществен проблем или да решавате правен въпрос. Личен живот. Ще бъдете малко по-ревниви, а това може да създаде проблеми. По отношение на здравето спортът и излетите сред природата, особено до вода, ще свалят напрежението и ще охладят страстите.

Път 7: Задава се командировка

Времето ще е динамично, забързано и напрегнато. Ще си поставяте нови цели, ще стартирате нови проекти, ще се стремите към лидерство(или ще ви се наложи да поемете ръководна роля), ще бъдете вдъхновени и творчески настроени. Ще проявите интереси в сферата на високите технологии и прилагането им в обикновения живот. Възможно е да отидете в командировка или преследвайки някаква нова цел, да посетите непознати до този момент места, да се запознаете с нови хора. Но поради засилената динамика има опасност да се захванете с няколко задачи наведнъж без резултат.

По отношение на личния живот, пък и в работната обстановка, ще настоявате нещата да се случват бързо, а това може да доведе до напрежение. Здраве. Има риск стресът да доведе до главоболие. На други ще им се наложи да посетят зъболекаря си.

Път 8: Тъчете на два стана

Ще търсите възможност да си отдъхнете от натрупаното напрежение, да си позволите почивка, да предприемете приятно пътуване. Но всичко това ще е трудно за мнозина, тъй като ще ви се наложи да решавате важни задачи, натрупани до сега. Образно казано ще ви се наложи да тъчете на два стана едновременно – да тичате между две къщи, две фирми или да се колебаете между две приятелски или романтични връзки. А някои от вас ще имате възможност и за създаване на значими контакти и изгодни съюзи, позволяващи осъществяването на амбициозни проекти, други ще влезете в ролята на арбитър или посредник. Месецът е много подходящ и за обучение. В личния си живот ще сте настроени романтично, сантиментално и носталгично. Здраве. Времето е подходящо за профилактични прегледи и за оздравителни процедури, като например релаксиращ масаж.

Път 9: Внимавайте с кредитите

Периодът е подходящ за срещи с приятели, за социални, светски или фамилни мероприятия. Ще бъдете оптимисти и ентусиасти, по-общителни може би и по-бохемски настроени. Ще се интересувате от книги и медии, ще търсите полезна и интересна информация. Ще имате възможност да осъществите плановете посредством средата си. Но има опасност и от конфликти, защото през май ще сте по-чувствителни откъм критики.

С каквато и задача да се захванете, ще е добре да сте сигурни какво точно правите, да сте грамотни в дадената сфера на дейност. През целия месец ще е добре да внимавате и с шопинга, с вземането на кредити и с раздаването на вересии. Личен живот. Ако не му изпуснете края със забавленията, ви очакват много приятни моменти. По отношение на здравето, укрепете имунитета си и по-леко със забавленията иначе идните дни вместо да работите ще трябва да се лекувате.

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP