Бум на пияни и дрогирани зад волана по време на празниците в Пиринско

26 Април 2022 | 12:07
1 коментара
Криминално
Бум на пияни и дрогирани зад волана по време на празниците в Пиринско

17-годишен е вкаран в полицейския арест. Младежът пренасял дрога в автомобил "Пежо". При проверка станало ясно, че освен това е и дрогиран.

Полицаите извършили проверката на улица "Драмски път" в Гоце Делчев. Водачът е от Сатовча. С него пътувал негов съученик, който имал пакетче с марихуана. Един от задържаните е син на ДПС активист в Гоцеделчевско. Полицаите не съобщават името му официално.

В Гоце Делчев са задържали още двама с наркотични вещества. Те пътували с "Фолксваген". Тествали ги и установили наличие на марихуана.

Петричките полицаи са спипали млад мъж с марихуана. Той е от село Кавракирово. 25-годишният пътувал с "Форд Фиеста" заедно с 24-годишен от село Първомай. Случаят се разследва.

Птима водеачи на водачи на автомобили, които били дрогирани зад волана, са предадени на прокурор.

На ул. „14-ти полк“ в Благоевград проверили автомобил „Ауди“, чийто 31-годишен водач от Благоевград е шофирал след употреба на наркотични вещества.

В Кресна спрели „Форд“, управляван от 22-годишен от Сандански. Той също бил надрусан.

На главен път Е-7, в района на Марикостиново, задържали шофьор на камион. Той е на 19 години от същото село. Карал е след употреба на амфетамини.

В Благоевград са спипали млада жена от Симитли. 32-годишната карала "Сеат" дрогирана. Благоевградчанка шофирала "Тойота" пияна по улица „Евтим Драганов“ в града. Дрегерът отчел 1,84 промила алкохол.

Добавени коментари

Бг публикува:
26 Април 2022 | 15:02
Човек като чете тази статия е убеден,че и пишещия май е шмъркал нещо.

Добавете Вашия коментар

TOP