Будни граждани на Разлог събират подписка за смяна на председателя на ОбС - д-р Мария Копанарова

15 Март 2022 | 06:53
71 коментара
Общество
Будни граждани на Разлог събират подписка за смяна на председателя на ОбС - д-р Мария Копанарова

В Разлог "ври и кипи"! Будни граждани събират подписка за смяна на председателя на ОбС - д-р Мария Копанарова с призив "искаме промяна, а не подмяна"!

Към момента в града и всички населени места в община Разлог се събират подписи с искане за оставката на председателя на общински съвет, заради уронване престижа на институцията общински съвет.

През последните година името на д-р Копанарова бе замесено в поредица от скандали свързани с роднински връзки на лица злоупотребили със служебните си положения с цел финансови облаги. Тя е основен стожер на партията на Борисов, общински ръководител на ГЕРБ и председател на общински съвет в град Разлог.

С подписката будни граждани на Разлог са пуснали и брошури с Етичен кодекс, който определя основните етични и морални норми и конкретизира стандартите на поведение на общинските съветници от Общински съвет, явяващи се задължително условие за издигане авторитета на всеки общински съветник поотделно и на Общинския съвет, като орган на местното самоуправление, както и за увеличаване на общественото доверие към тях.

Клаузите на Етичният кодекс имат действие по отношение на общинските съветници при, или по повод осъществяване функциите им на представители и защитници на интересите на гражданите от община Разлог. Записаните в настоящия кодекс основни морални принципи и норми информират гражданите за стандартите на поведение, които имат право да изискват от избраните от тях общински съветници.

ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ

В своите действия и изяви общинският съветник се ръководи от следните основни принципи: - върховенство на закона, - защита на обществения интерес, - независимост и безпристрастност, - прозрачност, - уважение към гражданите и институциите, - колегиалност и взаимно уважение, - утвърждаване авторитета на Общинския съвет.

В Разлог напрежението ескалира, след като КПКОНПИ, ВАС и ОИК-Разлог отстраниха кмета Красимир Герчев за конфликт на интреси. 

Напомняме, че днес към 16:00 часа общинският съвет в Разлог се събира на извънредно заседание с 2 точки – избор на временно изпълняващ кмет на общината на мястото на отстранения в петък от ОИК Красимир Герчев и втора точка – смяната на Герчев в общото събрание и управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел „Местна инициативна група Разлог“.

Под сурдинка се коментира, че най-вероятно за вр.и.д. кмет на Разлог до провеждане на избори ще бъде избран настоящият зам.-кмет по социалните дейности Венцислав Костадинов Гърменов. Той е на 31 г., завършил е Химико-технологичен и металургичен университет – гр. София и Колежа по туризъм в Благоевград, където придобива квалификация по „Организация и управление на хотели и ресторанти”.

Припомняме, че миналия петък общинската избирателна комисия в Разлог прекрати пълномощията на кмета Красимир Герчев заради влязло в сила решение на ВАС от 3 февруари за конфликт на интереси.

От 11-те членове на ОИК на инфарктното заседание тази вечер присъстваха 7 членове. Отсъстваха представители на ГЕРБ и „Воля”, почти всички по здравословни причини. ДПС също нямаше представител в комисията, след като Айше Дервиш подаде оставка. Свободно е още едно място – на председателя, защото досегашният шеф на комисията Елена Пандева също се оттегли от поста.

На 3 февруари 2022 г., Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ успя да спечели съдебна битка във Върховния административен съд срещу Герчев и да убеди магистратите, че в края на предишния си мандат той се е облагодетелствал от властта, като се определил за ръководител на проект за саниране сградата на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство и впоследствие едновременно е отчитал и приемал изпълнената по проекта работа, за която е получил и възнаграждение.

КПКОНПИ, която до началото на този януари бе ръководена от бившия главен прокурор Сотир Цацаров, се зае с въпроса след 2 еднотипни сигнала, постъпили при нея през юли 2020 г. При проверката те бяха потвърдени. Въпреки, че Герчев е дарил на болницата и църквата сумите, които получил като ръководител – по 200 лв. месечно, хората на Цацаров го обявиха за нарушител на Закона за конфликт на интереси и му наложиха 3 санкции от по 5000 лв., отнемане от него в полза на общината на сумата от 2494,15 лв. /възнаграждението му като кмет за дните, в които е работил и като ръководител на проекта/ и отнемане на още 5087,68 лв., които Герчев получил за работата си начело на проекта.

Казусът с кмета на Разлог и установения от КПКОНПИ конфликт на интереси не е прецедент в областта.

Миналата година комисията подгони 3-ма общински съветници от Благоевград заради гласуване в зала, което облагодетелствало техни роднини, едното от делата вече е във ВАС и не е изключено всеки момент магистратите да се произнесат и да се наложат промени в състава на съвета.

Пак през 2021 г. антикорупционната комисия глоби със 100 000 лв. бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов, но отстраняване от поста не последва, понеже междувременно той бе загубил местните избори.

Отстраняването на Красимир Герчев от поста ще направи мандат 2019-2023 най-критичен за кметовете от Благоевградска област, защото през 2020 г. с поста си се раздели и предишният кмет на Благоевград Румен Томов, който бе отстранен от съда заради ненавременно заличаване от Търговския регистър на фирмата си.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Някой публикува:
16 Март 2022 | 21:51
Добра и възпитана жена, винаги поздравява и обръща внимание...
Вънджовия публикува:
16 Март 2022 | 20:16
Я чета,Марковия,Камчиния,Тумбевия,че са виновни за много неща,ама знаете ли 2009 кога беше,та тия хора от тогава не са на власт,за какво са отговорни и я ми кажете кой от тях има имотното състояние на тия сегашните айдуци,я малко си сверете часовниците и не клапайте глупости,айде да ги подпукат всичките и да им вземат всичко,че сега със тоя временен кмет,че имаа време да унищожат и прикрият всичките айдутлъци?
ужолнявай подлогите в вейка публикува:
15 Март 2022 | 21:20
вейка требе да ги разклатат малко там тоа будала цапата купуваше за герчев на тета мара копанарова братовчедката е началник на пречиствателната и онааа кокона гергана костова и баджеристо дека прават незаконните свързвания костова да се маха от вейкато цапата и сички подлоги на герб
Служител в болница Разлог публикува:
15 Март 2022 | 20:35
Хубаво би било,да се провери и общинската болница,че и там е "леле -мале".Крадни и злоупотреби.Проверете главната счетоводителка,която от години коли и беси.Естествено с одобрението и благословията на кметството и ГЕРБ.И там има много конфликти на интереси,защо народа трае и търпи???
До бане публикува:
15 Март 2022 | 20:02
Па големи разследвачи се извъдихте бе мръшляци, па вас кой ле да подаде крадливо племе нема каща без нелегална топла вода, нема двор без незаконна постройка, ай сектор, големи сте на наказанията ама ага не сте вие
Баня публикува:
15 Март 2022 | 19:53
Ай честито следващия разследван че е Гърменов ЧЕСТИТО
убаво е не се сепайте публикува:
15 Март 2022 | 16:07
я па предлагам марковия - тъп като галош, подлизурко, нищо не разбира ма лае, че се просопина като конь надека да връви и щее да дума, ее ма че е удобен на фред лапачето оти нема мозък, малченко пръвата дама че е като урунджел ма щее да работиш, че и метаме фереджето на главата та да не не сепа в тевницата
до 112 публикува:
15 Март 2022 | 16:02
мола се ти да се разболееш та да паднеш в ръцете на доктор гербаджия, е тога иска не на 112 да звъниш ми на рени рачева
Вароше публикува:
15 Март 2022 | 16:01
Я предлагам батъко да стане кмет! Има я фигурата за кмет
дуди с големия нос публикува:
15 Март 2022 | 16:01
Еи лоши сте разложене,не давате да се изфукам по градо с новия пикап,карате ме да връта по градо с баничарка ,я за тава че си крада от селата,оти там са прости кат мене, я па съм градевец!!
112 публикува:
15 Март 2022 | 15:47
alooooooooo 112 trasa zdrav gerber da ne stane da se razboleeaaa deneska za sesiqta kat oik kak napraviq
Драглща публикува:
15 Март 2022 | 15:44
Вие че му палите свещи всекаэ вечер на Бойко като нема да имате пари да си платите токо, годлевци, нинга не сте били като фред людето шънь мънь
Годлевец публикува:
15 Март 2022 | 14:49
До село в рамка си го сложи Бойко Борисов свещ му пали за здраве и още да краде я неща да му плащам вересиите на Дуди и кмето да крадат ток от общината от Старчевата от Болницата от детска градина Елиза Астинова гората ни изрежаа с ебаневото Веика вода 2 лева наприаа палете им свещи на честните и почтените Любен Татарски Красимир Герчев Тета Мара Дуди Фарфаров Радко Тумбев
село публикува:
15 Март 2022 | 14:39
Все "будни" граждани па нас будните селяни нема ле кой да ни пита иска ме ле промяна или не, или давай народе на сливи за смет- видехме ви и промяната и подмяната и всичко за което се сетите, само не знам кой ще ни плаща сметките и как ще я караме занапред. Земете у ръце всички и гледайте да връвим нанекъде че си е драло кожата, стига се драпахте за пустата власт имаме си управа от убава по убава не ни требува никой сега да мати водата достатъчно я сме загазили с тия отгоре дето всеки ден ни свалят по една кожа от гръбо, та май май Бойко си е най убав, видехме и свет, и работа олемале имаше, надвили си бехме на мастраво не сме богати ама стигаше а сега накъде- нагоре високо надолу дибоко, па наште убавци от "будните" кокало трасаа- ей немате достатъчно акъл за тава
пациент публикува:
15 Март 2022 | 13:57
Пуснете ги бе д-р Копанарова да управляват тия толкова "будни" граждани та белчим мирясаа тогава ще се пулят като тия отгоре- ама тоя е виновен, ама тоя е лош ама тия направиха това и онова, нека усетят хорската "любов" и те, та да видим тогава кой крив кой прав, хората ще ги изхвърлят на боклука където им е мястото много скоро. Вие сте стойностен човек и не заслужавате да понасяте толкова години такава жлъч! Бъдете здрава и не се поддавайте на провокации, всичко ще си дойде на мястото!
Бътъко публикува:
15 Март 2022 | 13:44
Герб ОТКАЧИА щом така пцуяа майки и бащи готови са изгорели Давайте сготвени са Летото махаа Гешев и тия по него Дочиния че ги качи в рейсо и за Централния
ot Bachevo публикува:
15 Март 2022 | 13:44
Obchtinskata Hunta navanka i to vednaga
до сба публикува:
15 Март 2022 | 13:37
деле леле па в сба-то ле нема години вече далавера не стига че се е.а като разгонени кучки еми и в чюпо с медо са заедно несменяеми са, пенсионери и двата от години ама недосегаеми, зайковия да не яде и той много лай.а оти сички сме наясно ка подсмръчеше в работилниците докато ония се пръчааше в стаята, ай да не си отварем още устата че иска напиша роман, изгония сумати народ оти иначе немаше кее да си оправаа далаверите
хак да ви е на фред публикува:
15 Март 2022 | 13:14
ее гадове зехте да ритате, не ви уйдисова да ве плюяаа, щом имате документи давайте нека всеки си понесе наказанието- дуди тоа оне, ама ле знаете че и за вас има- та бомбайската ле, камчиния ле, марковия ле, татарлъ ле,секретар ле ич не не шашардисовайте- не сте вода ненапита, то в тоа град има ле па некой да не е далавераджия- шачья може да откраде ама да е, племе гадно си сме
Д- р Велев публикува:
15 Март 2022 | 13:00
Всеки един прозорец в МБАЛ Разлог е намален с по 10 сантиметра височина и широчина преценете от дограмата колко са бегали
Бишико публикува:
15 Март 2022 | 12:57
Тето Маро вън целата група- Любен Татарски Краси Гробчев Джюровия Гърменовия Крънчевия Дуди Фарфаров не бойте се отзад е само Путин давайте смело напред за Бобов дол или Пазарджик и София избор имате Дуди напъни чантите че ви услужи
Истината публикува:
15 Март 2022 | 12:14
Фного истини са кажани туа и всички гербаджии требуа се скрияя, но да не обегне на некой - нека си го има ясно - Кърджиевата е човек на дедо Либен.
Бачевец публикува:
15 Март 2022 | 12:13
бабо Маро не се сепаи педалчето Тъмбев и баненино въобще на Мечоко хората че те чуваа
цръквар публикува:
15 Март 2022 | 11:59
Еи разложени, побесне гербаджийската измет в коментарите, значи будните са на прав път,изкарвайте им кирливите ризи,за да си променим градо !!!
Колежка публикува:
15 Март 2022 | 11:44
Г- жо Копанарова санкционирай Путин като сама си подадеш оставката и не ни тормозете с Пепи Попов
До ТСУ публикува:
15 Март 2022 | 11:26
200 000 хиляди не се е изпариа а Дуди Фарфаров тогае си купи белиа джип Мерцедес 32 32 и го плати кеш от джебо си 200 000
Ване от Годлево публикува:
15 Март 2022 | 11:17
Тето Мари извади ФАКТУРАТА с която нашта кметица окраде 7 000 левА лани знаете с Герчев и мъчите на Общински съвет ви я трасим и криете фактурата
Дъгата маала публикува:
15 Март 2022 | 11:12
Прекратявам членството си в ГЕРБ да крада от болници и детски градини това е ГЕНОЦИД нито Марковия ме кара ни Камчиния
Данчу публикува:
15 Март 2022 | 11:10
Не забуравайте и гл.архитектка!Колко незаконни разрешения за строеж е дала
1234 публикува:
15 Март 2022 | 11:08
Марков я разрийте с Камчиния за ДВЕТЕ къщи за гости на Дуди Фарфаров на Бетоловото до Вънжювия са ке се сдобил с имота и кой Драгмаленин е изгорел простите гербаджии нека рева или да бегат да бера ягоди в Англия
Гроб публикува:
15 Март 2022 | 11:03
Гербаджии ПРОСТИ я кажете ке ЦИГАНИН от Гоце Делчев е бил собственик на имота в/ у който е изградена фабриката на Иван Гюров що бие МАЙКА си и БРАТ си има две ЖАЛБИ в ебаневото Мевере Разлог ЛИЖЕТЕ им гъзовете давайте не прекъсвайте
Камчиния публикува:
15 Март 2022 | 10:55
Само ИДИОТ ГЕРБАДЖИЯ може да защитава крадци от детски градини и болници
До Крапата публикува:
15 Март 2022 | 10:53
Че дойде Видов ден като идете я в Бобов дол или Пазарджик ай от нас по избор
До Бамби от ТСУ публикува:
15 Март 2022 | 10:51
С баба Мара и Герчев покажете фактурите и касовите бележки за две години платен ток от Дуди Фарфаров докато строеше фитнес центъра си крадеше ток от общината от наште данъци ти ако искаш и в кащи му плащай тока за кражбите им ни Марковия ни Камчиния са виновни а ние що сме мъчели ЧОВЕК от София дойде и заяви в общината че по документ улицата в Драглище му се води асфалтирана и с ВиК а нема нищо и дадоха на Дуди нови 200 000 да я асфалтира предните 200 000 се беха изпарили
Варошлияа от крапата маала публикува:
15 Март 2022 | 10:50
Ей Вароше нищо не напреено, ама па я ви пожелавам тия що плюете на носилка да ве подминаа и хипократовата клетва да погазаа да видите истинските лица на тия що защитавате и тия да ви помагаа....тогава и на съпо че ве заплюа, помияри, фного ве траяаа, ама верно че дое видов ден
Коко Пандев публикува:
15 Март 2022 | 10:44
Да ги нема окрадоаа имотите на хората разсипаа ВОДАТА изрежаа гората прогониа младите да бера ягоди
Вароше публикува:
15 Март 2022 | 10:27
Защо людето мразят Герб в Разлог - хората построиха на 7 етажа болница вие само един скенер и окрадохте от Прозорците насекъде сложихте по-малки Продахте жълтеничевото на Пармаковия Людето за 30 г построиха 7 завода вие за 30г ги наприхте на СКРАБ Рончето напри детска градина вие с Дуди окрадохте от радиаторите Йопетата наприа ски- курорт Любен Татарски и Мишо Веселинов на срещата с Цеко преди 15 г му казаха че не искат мръсни пари щели да вземат пари от чекмеджето на Бойко бехме 18 000 хиляди вие ни стопихте до 13 000 от них 3 000 братчеде и СРАМ немате да думате Марковия ви бил виновен Камчиния Кърджиевата та фалшиви профили вижте какви поразии наприхте извършихте ГЕНОЦИД затова МАРШ от общината
Мария Копанарова публикува:
15 Март 2022 | 10:22
Той моя Коко ако имаше акъл щеше да направи много пари ,а не да слага копачка за криптовалута на голак… Признавам, че моя коко е още много просто момче, има акъл като кокошка. Заради постъпките на Костадин, аз и Краси Герчев берем срама .
до тета Мара публикува:
15 Март 2022 | 10:18
и за какво точно го хванаха Коко че не ми е ясно- за 15 лева ток, и оти не е сключил навреме договор с човека чиято е антената ле- да негова грешка, ама човек не е утрепал де, ели оти ваште хора от родната милиция нечя да ви кажаа точно какво се случва- ее, да не си получихте парите
Бамби публикува:
15 Март 2022 | 10:13
Плюете кмето, плюете докторката, плюете Коко, плюете, плюете ееее не ви ле стигна бе марковия и камчиния, а най-големите мошенници и крадци заборихте- гюровия, ваня илиева, спас звънчаров, "а на мене", секретаре и на него славето фарфаровия му напри целата каща- отванка отвътре, а стига де - марковия се пачи общински съветник па не се погледне че откакто е там само траси под воло теле да не гласува и да мати водата станал бил известен- е драх те в медийната звезда- бръшка че изгаснеш- свръши си работата за която беше нает срещу доста добри пари
Тета Мара публикува:
15 Март 2022 | 10:05
КОКО ако бе имал ъкъл немаше да го фанат
манджата загорела публикува:
15 Март 2022 | 10:03
марковия и камчиния се крияаа под фалшив профил във ФС- Деян Цанев, всячески се опитват да откриват фалшиви профили и да разбуноваа хората- излезете с имената си бе "радетели за благото на людето"- нека ви види народо да ви ареса па тогава да ви избере или не е лесно да си на мушката- скоро че го усетите мишоци
общинар публикува:
15 Март 2022 | 10:00
На Коко нече се фанете на манечкия пръст, и да го маанете ръцете и акъло нече му земете, не си мислете че му е пръва радост да работи в общината особено с крънчевия секретар-мазньок, отдавна не мелаа брашно и му е ясно че при първа възможност че го махне, еле па се ка му са обещали да стане зам.кмет - ееей глупациии таа игра не е за секой и вие че останете с пръст в гъз
Параджия публикува:
15 Март 2022 | 09:56
Дуди и в детска градина Елизабета Астинова открадохте от децата по малко 30 радиатора сложихте от Рончето ако знаеш кой е боклук Вие с тета Мара Герчев Татарски и Радко Тумбев че думате за морал кажи по колко купувате яйцата за детската кухня
ДУДИ публикува:
15 Март 2022 | 09:43
Е че ве видиме и вас будните колко чините, па щом плюете докторката, кмето и фред от общината значи много ви са бръкнали в далаверите, т.е пресекли ви ги са де иначе нема кее да ламтите толкова за таа пущина власт яко натегане е па да крадете и лажете, само че времената се промениха- нече ве трае народо и тия може да си бегаа ама и на вас простаци нече простаа, видехме промяната додека ни докарова
Пенсионер публикува:
15 Март 2022 | 09:38
Давайте младежи вън боклуците от общината за 30години съсипаха Разлог през 1989год бехме 18 000 население сега колко сме подръжката и обновяването на инфраструктурата на града е задължение на кмета а не постижение и да се хвали колко улици е асфалтирал 21 век сме и стига лъжи Баба Мара ВЪН
Колега на Копанарова публикува:
15 Март 2022 | 09:11
Само като видиш на снимката тета и баба Мара Копанарова с любовника и Петър Попов и ставаш АнтиГерб
Кооко Пандев публикува:
15 Март 2022 | 08:55
Честната и неопетнена Тета Мара да извади фактурата на кой е платила плочките за цръвения тротоар пред них и колко е платила на Дуди Фарфаров за изолацията - труд материали
Вароше публикува:
15 Март 2022 | 08:52
Болни Болни са гербаджиите давайте Марков и Кърджиева тета Мара Краси Герчев Дуди Фарфаров Гюровия и Гърменов са ОТКАЧИЛИ давайте Герчев да си оди в къщата в Италия Дуди в къщите за гости на Бетоловото зам кметовете да си варят рачия а тета Мара да си гледа любовта на живота Пепи толаджията
Коко Пандев публикува:
15 Март 2022 | 08:45
Щом плюя Марковия значи Гербаджиите са болни в черджи легнали че им извадат залъко- пържолата от устата
помним публикува:
15 Март 2022 | 08:41
Какви "будни граждани" какви 5 лева- схемата е ясна "а на мене" чрез лакеите си действа седи си на топло на бетоловото на имот получен пак кой знае как и дирижира оркестъра, ама тия дето бияаа тъпане в тоа оркестър дано си знаяаа че бръшка че ги намаане- много е умен и такива не му са нужни- всичко е мижи чьорчо да те лажа, сръбали му сме попарата ама имаше късмет че немаше ФС по негово време та фред да имаа мнение и лажни и крадни да се замитаа под чилимо.
Ехо от Елешница публикува:
15 Март 2022 | 08:35
Доста трубува да се разрие в тая община. Не ти кметовете не ти секретар. Да видиме кее се хора сплашоваа, кее се направаа кащи и хотели, кее се зимаа пари по проекти!Кее са дали незаконно дръвеното заведение в Елешница по докумен коко квадрата е мафия сте си ей ГЕРБ сте си мафия!
медицинска сестра публикува:
15 Март 2022 | 08:33
Иии, какво ще стане драги ми отцепници да река инициатори на тази подписка- ще свалите д-р Копанарова-добре, но ми е чудно какво ще постигнете- ще станете по-умни, по-добри, по-благонадеждни- НЕ! Боклука си е боклук дори облечен във власт, с нищо няма да допринесете за благото на хората от общината, ще продължите да сте подмолни, зли и озверени- ще се самоизядете в неграмотността и незнанието си и както цялата държава върви надолу, така и общината- НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА! А вие д-р Копанарова останете все така свестен и добър човек, не се поддавайте на тези провокации, всичко в този живот се връща и "будните" граждани ще си получат заслуженото- хората не прощават на никой!
waska colevata публикува:
15 Март 2022 | 08:30
lelelel za dudi farfarov loshi dumi ei ta tava momche che go arestuvaaa maiko pa bratmu shte che prai bez nego sa vikaaa reviziii razpiti e a na mene si e nai dobre samo lapa i problemite za druzite.
тумбева публикува:
15 Март 2022 | 08:22
аз като член на герб питам костадин пандев син ли е на дългогодишната секретарка на герб и братовчедка ли е на копанарова а хванаха ли го полицаите да прави схеми е тогава какво искате еми да го гонят този дебил и да се преключва а не секи ден тука да ни вадат кирливите ризи и после неможем да се съберем да направим едно събрание е нема да се съберем требе твърда ръка който е нарушил закона да се маха веднага прави са си хората а ние ги държим и викаме не е верна да ама костадин пандев си е признал пред полицията
колега публикува:
15 Март 2022 | 08:13
д-р Копанарова не се плашете, нищо не могат да ви вземат- нито дипломата, нито акъла, нито достойнството! Цитира се тука етичен кодекс, а съм сигурен, че повечето от тях даже не знает значението на тази дума- етика! Жалко е, че за всичките тези години по всякакъв начин се мъчехте да помагате вкл. и на повечето от тях! Но то си има стара дума- Направи добро, лапни л...о! Оставете ги да си трошат главите, царската корона не прави отрепката цар! Пожелавам ви да сте здрава, да имате още дълги години живот и здраве да се радвате н деца и внуци, всичко друго е преходно- сега сте вие на мушката- утре ще са те! Живота не прощава на никой- както се казва никой не се е измъкнал жив от живота! Бъдете силни- и това ще мине!
1234 публикува:
15 Март 2022 | 08:12
Цялата община се е вмерисала включително и селски стари управници назначени от герб. Добърско прелети, Годлево салон и ресторант, Долно Драглище ресторант и инертни материали и т. н. Тях защо не ги разследват питам, отговора го оставям за вас....
Коко Пандеввв публикува:
15 Март 2022 | 08:10
Ако махнат и леля Мария Копанарова ще стане много, много лошо за мене и няма да можем да правим схемите.. Моля ви не я махайте , не се подписвайте. Признавам , че тя ме назначи в общината на работа, благодарение на нея станах шеф въпреки, че нямам това образование.
приятел на д-р Копанарова публикува:
15 Март 2022 | 08:06
Вече зех да се чуда тия хора толкова ле са изпаднали от злоба и жажда за мъст че са готови да очернят и собствените си родители за да "блеснат" в очите на хората! Ама нали знаете бе "будни" да река откачени хора- утре че опрете преди всичко като лекар до д-р Копанарова- с какви очи- не ви е ли СРАМ?
БИВШ КОЛЕГА публикува:
15 Март 2022 | 08:01
МАРКОВИЯ ОЩЕ НЕ Е ДАЛ ИНТЕРВЮ НЕ САМО ЗА ПАРИТЕ КОИТО ВЗИМА ЕМИ И ЗА ПРИКРИВАНЕТО НА ФАКТА ЧЕ ИМА ОБЩИНСКИ АПАРТАМЕНТ НА БЕЛА РЕКА СЪС СОЦИАЛЕН НАЕМ- ДЕМЕК НИЩО ПАРИ А НЕ ЖИВЕЕ В НЕГО НАКУТУРИЛ СЕ Е КУТ БАБА МУ И ЛАЖЕ И МАЖЕ ПО ГРАДО ВИЖТЕ ЛЕ МЕ Я СЪМ НАЙ ВЕЛИКИЯ СВАЛИХ КМЕТА - АБЕ БОКЛУК МРЪСЕН ПРЪВ ЧЕ ПАДНЕШ ЗАД БОРДА КАТО ДОЙДАА ХИЕНИТЕ НА ВЛАСТ ПА И СИЧКО ПОМНИМ ЗАЩО ДАДЕ ИНТЕРВЮ 2009 ГОДИНА- ПРИНУДИХА ТЕ ОТИ ТИ БЕХА ДАЛИ ТОА АПАРТАМЕНТ И ТЕ ДРЪЖЕХА ИЗКЪСО
ТЕТА СИ Е МАРА публикува:
15 Март 2022 | 08:00
ТЕТА МАРА КОКО ПАНДЕВ ПЕТРЕ ПОПОВ МАЧЯМУ НА КОКО НА ТЕТА МАРА БРАЧЕТКАТА НА КОКО МАЧЯМУ НА ТЕТА МАРА БРАЧЕДКАТА НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА ДУДИ САНИРА НА ТЕТА МАРА КАЩАТА ЕЕЕЕЕЕЕЕ И ОЩЕ КОЛКО ДРУГИ ЛУБОВНИЦИ КАТ ЦАПАТА ТОА БУДАЛА И ТУМБЕ
васка бележкова публикува:
15 Март 2022 | 07:56
гледам и акъло на васка бележкова за двеста чила месо им става подлога я ги остави васе имаш си пазар па да им гласуваш тука кат войник не се излагай за двеста чила на ти мръши да си им слуга ай стига услуги
ГЕРБ публикува:
15 Март 2022 | 07:56
д-р Мария Копанарова- свестен и честен човек! камчиния марковия бомбайската - боклуци подмолни!
БУДЕН БАЛЪК публикува:
15 Март 2022 | 07:50
ЛАЙТЕ, ЛАЙТЕ.....ЛЕКЕТО МАРКОВ ВЗИМА ЗА НИЩО ПАРИ ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. ЗА БЛИЗО ТРИ ГОДИНИ, ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НЯМА ВНЕСЕНО, НЕ ГЛАСУВА НИЩО, ВИНАГИ Е ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ. СИРЕЧ, ТЕЗИ, КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО, АКО ИМАТ ПРАВО ДА НАЕМАТ ОБЩИНСКА ЗЕМЯ, ТОЙ ГЛАСУВА ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ...НИЩО НЕ ПОДКРЕПЯ... НО....ВЗИМА ПАРИЦИТЕ ОТ ВАШИТЕ ДАНЪЦИ, БУДНИ БАЛЪЦИ! ВСЯКО ВДИГАНЕ НА СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В ОБЩИНАТА ВДИГА И НЕГОВАТА, ЗА НИЩО НЕ ПРАВЕНЕ...ЗАЩОТО СЪВЕТНИЦИТЕ ВЗИМАТ ПРОЦЕНТ. А ПАК СЕ БУДЕТЕ И РАЗБУЖДАЙТЕ....СМЕЕ ВИ СЕ ЗАД ГЪРБА, ПОДИГРАВА ВИ СЕ, КАК МУ ДАДОХТЕ 4 ГОДИНИ ВЛАСТ ДА ЛАЕ СРЕЩУ ХУБАВА СУМА ПАРИ, И НИЩО ДА НЕ ПРАВИ. А ВСИЧКИ ДРУГИ БУДНИ БАЛЪЦИ СА ТЕЗИ, КОИТО СА ОТРЯЗАНИ ЗА НЕЩО, И СЕГА ИСКАТ И ТЕ ДА ПОЛАПКАТ. НО ЩОМ ЛАПНАТ ХУ....Я, ПАРДОН ЛЪЖИЦАТА С МЕДА, И ТЯХ ДРУГИ БУДНИ БЪРЗО-БЪРЗО ЩЕ ГИ ИЗМЕТАТ
приятелка публикува:
15 Март 2022 | 07:47
Па ле се сещате, че д-р Копанарова е преди всичко лекар, пенсионер и най-вече щастлива баба- така че оти че и спестите още 1.5 години нерви- е нема кее да я сепнете- вие се вижте бе плазмодии мръсни какво ще правите ако не ви е мръсната мисъл и жажда за нещо, което е толкова преходно, че днеска сте тука, утре сте аут, жалки сте. Се не ми се е вервало че в разлог може да има такива хора но вече се убедих и много, много жалко!
До до Шиши публикува:
15 Март 2022 | 07:38
Какво значи отцепници бе хора, това е една паплач на която не им са прикрити далаверите или па не са назначени на мястото което са искали или па са искали без покритие да са фактор , такива ги е имало и че ги има докато свет светува независимо кой е на власт, доколкото са хора на татарски -е на всеки е ясно в тоя град че инициативния комитет е негово дело, че всички които подляха вода на кмет и около него са негови хора та не ми обяснявай кой ми е звънел дали че се подпиша на евентуално на тая подписка- ясни сте като бел ден- само че много скоро и на вас че ви бияаа шуто- изиграхте си ролята
Нема управия публикува:
15 Март 2022 | 07:30
Да не се сепа тета Мара, лакеите Радко Тумбев, Васка Бележка, Досевичена че я спасаа.Вижте как гласува всеки път мишока Тумбев, винаги с ГЕРБ.
До Шиши публикува:
15 Март 2022 | 07:26
Само че да дам пояснение Будни граждани са отцепници на ГЕРБ близки до бай Любен а не от инициативния комитет дето споменавате имена Шиши. Тези Будни граждани пуснаха сигнал срещу Герчев а сега ГЕРБ се самоизяжда.................. винаги има пробив отвътре.
оставка публикува:
15 Март 2022 | 07:23
коко да го махат веднага от общината и тета мара да бегува от съвето и да се знае
Шиши публикува:
15 Март 2022 | 07:16
Престъпниците - Кърджиева, пламен Хаджиев и Димитър Марков- будни граждани, е това вече ми идва в повече! Да заемат тия местата да се пека на пангаре и да се приключва, та тогава че има кон боб яде ле!
Краси Герчев публикува:
15 Март 2022 | 07:13
Много ме е яд , че вече не съм кмет на Разлог,но Д-р Копнарова, няма да я изгоните.. Ние сме от герб и никой нищо не може да ни каже.. ще си правим схемите и ще си пълним банковите сметки…А вие обикновенните хора работете за 600 лв.е

Добавете Вашия коментар

TOP