БСП в Белица подкрепя Радослав Ревански за нов мандат

27 Октомври 2023 | 09:40
0 коментара
Политика
Благоевград
БСП в Белица подкрепя Радослав Ревански за нов мандат

Туризмът и културата  в Община Белица са важен фактор в местното развитие. Развитието на устойчивия туризъм изисква информираното участие на всички заинтересовани страни, както и силно политическо ръководство, за да се осигури широко участие и изграждане на консенсус.

Постигането на устойчив туризъм е непрекъснат процес и изисква постоянен мониторинг на въздействията и прилагане на съответните превантивни и коригиращи мерки.Участието на местните общности и други заинтересовани страни в тези процеси е от съществено значение за постигане на резултати, които са от полза както за културното наследство, опазване на природното богатство и ползите от него, така и за местното население. Целта на устойчивия  туризъм е да се използват добрите практики заедно с автентичното тълкуване в подкрепа на местната икономика

.С опита си през годините на дългогодишен секретар на читалище „Георги Тодоров 1885″ град Белица,  чрез реализираните  редица проекти в областта на туризма, контактите ми с хора от бранша на местно, регионално, национално и международно ниво, в ролята ми на общински съветник ще заложа на създаване на работна група от заинтересовани страни насочена към  политики в туризма, културата и регионалните въпроси. Като цяло подкрепата на местните общности чрез консултации, ангажиране, стимулиране и насърчаване на подход на участие към развитието но туризма,  считам за първостепенна.

През годините с кметат на Община Белица Радослав Ревански станахме добър отбор. Реализирахме редица празници с местно и национално значение и проекти в туризма. Благодарение на него читалището придоби облика на съвременен европейски културно-информационен и духовен център. Ревански разгърна мощна инфраструктурна програма за благоустрояване на Белица и населените места в общината. Осъществи силна социална, образователна,  културна и младежка политика насочена към хората. Когато работиш с Ревански имаш стимул да даваш все повече и повече от себе си .За това на  29 октомври 2023 г.,  ние членовете на БСП и нашите симпатизанти   заставаме твърдо зад Радослав Ревански за кмет на Община Белица.

Когато работим в една посока, постигаме крайната цел!/ilindenpres.bg

TOP