БСП и "Агромах" в битка кой да издигне Николай Георгиев за кмет на Кресна

26 Май 2015 | 21:33
14 коментара
Политика
БСП и Агромах в битка кой да издигне Николай Георгиев за кмет на Кресна

Общинският председател на БСП-Кресна Николай Георгиев пред житейска дилема за местния вот през октомври тази година, предаде репортер на Pirinsko.com.

След като стана ясно, че Атанас Махлелиев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кресна, на който Борисов залага да пребори сегашният градоначалник инж. Илиян Кръстев, в малката община политическата обстановка се "нажеже".

Според източник на Pirinsko.com общинският председател на БСП-Кресна Николай Георгиев стоял в "Разкрачено положение", тъй като имал предложение за солидно спонсорство от мощния консорциум "Агромах", които настоявали Георгиев да се яви като независим кандидат за кмет на община Кресна. В близкте месеци се очаква Георгиев да даде яснота около кандидатурата си за местния вот на есен. В политическите среди се коментира, че ако той излезе независим, това ще е поредния удар по БСП в Пиринско.

Pirinsko.com потърси за коментар Николай Георгиев, който не отрече, че съществува такава дилема, но отказа за сега да коментира подробности около кандидатурата му за кмет.

Припомняме, че на парламентарните избори през 2014 г., БСП-Кресна постигна най-добрият резултат на Столетицата в региона побеждавайки ГЕРБ в Кресна. Голяма част от избирателите в Кресна гласуваха преференциално за Георгиев печелейки 1034 гласа. БСП възлага големи надежди на кандидатурата на общинския си лидер, който има постоянно добри резултати от всички 14 общини в област Благоевград.

Освен бизнесменът Николай Георгиев, в общината се коментира, че и кметът инж. Илиян Кръстев ще се яви за пореден път на изборите през октомври, подкрепен от ПП "АБВ" и ВМРО.

Както Pirinsko.com съобщи по рано,  Атанас Махлелиев е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на община Кресна, той събра най-много гласове на проведеното общинско събрание на местната структура на партията, проведено на 22 май. Единодушният избор на Махлелиев и вота на членовете на местната структура показаха единство и опровергаха спекулациите за разделение в партията на местно ниво.

Младият - кандидат е основен претендент за поста на досегашният кмет инж. Илиян Кръстев и Николай Георгиев.

БСП и Агромах в битка кой да издигне Николай Георгиев за кмет на Кресна
БСП и Агромах в битка кой да издигне Николай Георгиев за кмет на Кресна
БСП и Агромах в битка кой да издигне Николай Георгиев за кмет на Кресна

Добавени коментари

Здрасти публикува:
28 Май 2015 | 10:55
И ти много знаеш да пишеш та казваш на другите как да пишат . Отворко
някой си публикува:
28 Май 2015 | 10:29
ти първо се научи да пишеш, а после се изказвай. дал е защото е очаквал нещо в замяна
генерал публикува:
28 Май 2015 | 09:59
Не му яжте ..... На Ники . зависта и злобата ,ще ви убие .Когато почнете да давате на 30 души заплата , тогава може да говорите , зависчии . По принцип говорят тези , които и чеп за зеле не става от тях .Някой да му е дал нещо та да му държи сметка , къде и как си харчи парите . Всеки ден ми е пред очите и знам той помага на хората , за разлика от вас където го оплювате . Какво ,ще кажете за детската градина , за спешната помош , за училището , за черквата в Кресна и Влахи на общината за всеки празник и ....много други неща за , които е помагал за разлика от много от критиците . Аз на такъв човек шапка му свалям .Не обиждам никой , но ако някой се припознае да му е честито .За това аз му пожелавам успех на изборите .
някой си публикува:
27 Май 2015 | 23:11
Един пияницa ще финансирa кампаниятанна друг пияницa смешнa работа. После бачев ще чака поръчки от бaнкетски
Стига глупости! публикува:
27 Май 2015 | 21:10
Стига с тоя НАП, нека има сблъсък на добри идеи не на мръсотии. В края на краищата нека по-добрия да победи. Успех на кандидатите.
генерал публикува:
27 Май 2015 | 19:50
Незнам дали Николай ще се притесни от проверка на НАП за разлика от някои други
Сливница публикува:
26 Май 2015 | 23:00
Само ФАНИ ВАСКА!!! Тя е от бодилци!!!Нашенка!
zapoznat публикува:
26 Май 2015 | 22:59
popskotodete ke e kmeto na kresna ne se draznete izliwno iliqn nema shansa da specheli veche izborite v kresna a chausho e naj lesen sa edna proverchica ot nap i omeknal kato spukan futbol.
бай бай ляндо публикува:
26 Май 2015 | 22:46
Чаушо те изигра бегай лепи шкафчета при дедо ти, ма и той пари ти дава ке вращаш
сливница публикува:
26 Май 2015 | 22:41
балотаж между чаушо и попското чадо илиянчо манекена да си отива домазет на петрич aulfviderzen-довиждане!!!!!!!!!!!
яз публикува:
26 Май 2015 | 22:33
Яз ки и сваля яз сам милчу на лета мажо и!
бсп! публикува:
26 Май 2015 | 22:28
Агромах са гербаджии чаушка му работа ние зарад бсп гласуаме за тебе измамник
някой си публикува:
26 Май 2015 | 22:22
Поредната провогация на ГЕРБАДЖИИ, или по-точно това е сценария на Софричков
да публикува:
26 Май 2015 | 22:08
Младият - кандидат е основен претендент за поста на досегашният кмет инж. Илиян Кръстев и Николай Георгиев - See more at: http://pirinsko.com/bsp-i-agromah-v-bitka-koj-da-izdigne-nikolaj-georgiev-za-kmet-na-kresna-10669.html#sthash.uejkJYWc.dpuf Илиян и НИки ли са кметовете явно да ! Ще падне купуване пак от тея двамата :)

Добавете Вашия коментар

TOP