Брутално! Нашенец посече 52 пъти немец с брадва, харчи с вдовицата парите му

05 Юли 2016 | 08:05
0 коментара
Общество
Брутално! Нашенец посече 52 пъти немец с брадва, харчи с вдовицата парите му

Българин отива на съд в Германия, след като уби с 52 удара с брадва немец, за да заживее с жена му и да му харчат парите. Нашенецът е с обвинение за смъртта на чужденеца в морския курорт Златни пясъци, пише "Телеграф".Инцидентът е от септември 2015 г. Тогава Андрей Цв. от Варна посякъл с брадва Волфхард Ш. в стаята му в хотел "Магнолия". Прокуратурата в германския град Аахен е внесла в съда обвинителния акт срещу 42-годишния българин. Според обвинението на 4 септември вечерта той посетил 49-годишния немец в стаята му с намерението да го убие.

Целта му била да продължи интимната връзка със съпругата му, както и да се възползва от значителните му спестявания, за да живее охолно, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна. 

Двамата мъже се познавали добре, тъй като българинът живеел от началото на 2015 г. като наемател в дома на германското семейство в Ешвайлер, а със съпругата на убития работели в една фирма. За да реализира планираното убийство, българинът се върнал във Варна. Той знаел, че Волфхард ще прекара лятната си ваканция в хотел "Магнолия" от 30 август до 19 септември. На фаталния ден Андрей отишъл в хотелската му стая. 

Тъй като германският гражданин бил значително по-силен от варненеца, Андрей бил въръжен с брадва, с която нанесъл изненадващ удар в тила на чужденеца. След това продължил да нанася удари по главата, врата и ръцете, като съдебните медици са описали 52 посечни удара, от които значително по-малък брой са достатъчни за смъртта, настъпила от недостиг на кръв и аспирация на кръв в белите дробове.

На 19 ноември извършителят бил арестуван в Германия, в дома на убития, след като в автомобила му е открита следа от кръвта на жертвата.

Добавете Вашия коментар

TOP