БРУТАЛЕН СЛУЧАЙ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ! 72-г. мъж от с. Абланица преби и заля с бензин бившата си съпруга

04 Август 2023 | 09:36
1 коментара
Общество
Благоевград
БРУТАЛЕН СЛУЧАЙ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ! 72-г. мъж от с. Абланица преби и заля с бензин бившата си съпруга
72- годишен мъж от село Абланица преби бившата си съпруга, заля я с бензин и заплаши да я убие. Бруталният случай на насилие в сатовчанското село е от 27 юли, научи „Струма“.

Пострадалата жена подала молба за закрила на 31 юли в Районен съд – Гоце Делчев по Закона за защита от домашно насилие. Съдията издал заповед за незабавна закрила на жертвата и се разпоредил Фаик Б. да бъде изведен от жилището в с. Абланица, в което продължил да живее и след развода. Съдебната заповед със забраната да припарва до къщата му била връчена на 2 август, но Фаик изобщо не се впечатлил и пак отишъл там. Тогава стресираната жена потърсила помощ в полицията и агресивният мъж бил задържан за 24 ч. в РУ – Гоце Делчев.

По случая е образувано досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда в условия на домашно насилие, принуда и нарушение на ограничителната заповед на съда по образуваното гражданско дело за домашно насилие. Наблюдаващият прокурор ще прецени дали да удължи престоя на 72-годишния мъж в ареста за още 72 ч. /Струма бг

Добавени коментари

ДПС публикува:
04 Август 2023 | 16:35
ДПС издига Лютви Хаджиалиш за кмет на Якоруда. Новият кмет обеща да се раздели със старите кметове, съветници, секретари и счетоводителката Сабиха Пиронкьова. Те закопаха Якоруда и общината. Нов екип от кадърни, неопетнени и честни лица ще изведат Якоруда от блатото в което старите управници я вкараха.

Добавете Вашия коментар

TOP