Брутален грабеж с побой в Благоевград: Трима маскирани вързаха семейство със свински опашки и им взеха парите

12 Март 2024 | 08:28
4 коментара
Криминално
България
Брутален грабеж с побой в Благоевград: Трима маскирани вързаха семейство със свински опашки и им взеха парите
Брутален грабеж с побой в Благоевград тази нощ. Трима маскирани с дрехи ПОЛИЦИЯ вързаха семейство със свински опашки и им взеха парите.

Тримата похитители с викове полиция и залегни са нахълтали снощи около 21:00 часа в дома на известния сред шофьорите Кире Джапона, който дълги години шофира камион Камаз в Областния град.

Похитителите вързали Кире и съпругата му със свински опашки, тормозили ги с часове, пребили ги брутално и им взели и последния спестени 2000 лв. Семейството живее в местността “Проевски чифлик“, землище на гр. Благоевград покрай Покровнишко шосе.

Пострадалите са транспортирани до ЦСМП-Благоевград, като след извършен медицински преглед е установено, че мъжът е с разкъсно-контузна рана в областта на главата, а жената е с отоци на едната ръка и единия крак и разкъсно-контузни рани по главата. Настанени са за лечение в МБАЛ-Благоевград без опасност за живота.

За случая е уведомена РП-Благоевград и е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.198, ал.1 от НК. Работата продължава.
  1. Източник: БГНЕС

    Съпрузите, на 70 и 68 години, са настанени в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград. Те са с комоцио. Мъжът има и фрактура на черепа и мозъчен хематом.

     

    снимки:БГНЕС

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Тоsh публикува:
12 Март 2024 | 21:11
Убивам ги на място тия бурсуци. Като му разпориш черволяжите Македония другите фъшкии ще избягат с триста. Лошото е , че ако умре лайното трябва да го лежа.
Коце маца публикува:
12 Март 2024 | 12:40
Дълга коса и висок проверете Боци турчина
ИЗРОДИ публикува:
12 Март 2024 | 08:48
ИЗРОДИ ДАНО ГИ ЗАЛОВЯТ ЕДИНИЯ Е БИЛ ВИСОК И ПОД МАСКАТА СЕ ВИЖДАЛА ДЪЛГА КОСА. ИМА И СЛЕДИ НА КОЛА КОЯТО Е ПОТЕГЛИЛА ПРЕЗ ПОЛЕТО
мвр спи публикува:
12 Март 2024 | 08:40
камерата на покровнишкия мост не работи не е монтирана тъпаци немаме полиция немаме община къде спите бе колко месеца се пусна моста и камера не се сложи а са гонете ми оная работа да ви еба майката на институциите в благоевград жалко за пострадалите хора дано хванат тези изроди.

Добавете Вашия коментар

TOP