Броят на пациентите с COVID-19 в Разлог се увеличава

18 Февруари 2021 | 15:24
1 коментара
Общество

През последната седмица се наблюдава увеличение на броя на пациентите приети в МБАЛ – Разлог с COVID-19. Отново се извършва прием в Инфекциозно и Неврологично отделение, освен във Вътрешно отделение. Всички, които са хоспитализирани са с пневмонии, извършва се лечение по протокол в стриктно изпълнение на добрата медицинска практика. Медикаменти има достатъчно, няма липси, подобно на втората вълна от месец ноември, информира д-р Ваня Крънчева – пулмолог. 

Голяма част от приетите в здравното заведение пациенти са от Разлог. По последни данни техният брой е 47 човека. Общият капацитет на трите отделения е 74 легла.
По информация на РЗИ – Благоевград днес трябваше да започне ваксинацията на учители, които са се записали в направените списъци. При разговор с директорите на три учебни заведения в началото на работния ден, те съобщиха, че не са информирани и нямат указания днес, къде и в колко часа да се явят заявилите желание за ваксинация учители. Въпросът остава отворен.

Добавени коментари

Казус публикува:
19 Февруари 2021 | 08:21
Поради системно нарушаване на правото на интелектуална собственост, не цитиране на източници и умишлено погазване на закона днес БНР входира до съответните правни институции мотивирана жалба с доказателствен материал. Последващите действия ще бъдат обект на съдопроизводство и подаден иск за компенсиране, нанасяне на вреди, пропуснати ползи и злоупотреба. Финансовият иск ще бъде измерим с нанесените щети. https://www.bg-pravo.com/2013/04/25.html

Добавете Вашия коментар

TOP