Броени часове до откриването на първия Lidl магазин в Благоевград

29 Октомври 2016 | 00:16
1 коментара
Бизнес
Броени часове до откриването на първия Lidl магазин в Благоевград

И в Благоевград ти предлагаме оптимално съотношение между цена и качество!

30 октомври (неделя), 13:00 ч., ул. „Св. Димитър Солунски“ №26

Магазинът в Благоевград е построен изцяло съобразно новата концепция, която Lidl въвежда в световен мащаб: промяна на дизайна с цел повече удобство за клиентите и висока енергийна ефективност с грижа за околната среда.
Сред нововъведенията са и обособените зони в магазина с артикули от определени продуктови групи. Така клиентите ще могат да пазаруват по-бързо и лесно, без да губят време в търсене.

Ела на откриването на първия Lidl магазин в Благоевград!

Очаква те вкусен и забавен ден, както и възможност да се срещнеш с шеф Манчев и шеф Шишков!
Можеш да спечелиш книгата на Манчев и Шишков с автограф от тях. За целта трябва да дойдеш на 30.10.2016 г. между 13:00 ч. и 16:00 ч. на откриването на новия Lidl магазин заедно с принтирана снимка на вечерята, спасена от теб и твоето семейство. Първите 100 души, които на 30.10.2016 г. между 13:00 ч. и 16:00 ч. донесат снимка на спасената от тях вечеря, ще получат едно копие на книгата „52 срещу 52. Манчев срещу Шишков“ и възможността да получат автограф лично от двамата шеф готвачи.  
Всички оставени снимки в деня на откриването ще бъдат добавени в албум със спасените вечери на гражданите на Благоевград.

Снимката трябва да отговоря на следните изисквания:

- да съдържа спасената вечеря, а именно единствено и само приготвеното/ите ястие/я
- да бъде принтирана в стандартен размер 9 х 13 см или 10 х 15 см.
- снимката да е резултат от собствената творческа дейност и да не нарушава авторските права, сродните им права или каквито и да било други права на интелектуална собственост на трети лица. Подателят на снимката да не членува в организация, управлявана колективно с авторски права, да не е поверил и да не е обвързан да поверява на такава организация управлението на права, свързани с подадената снимка.
- Подателят на снимката предоставя на „Лидл България ЕООД енд КО“ КД ЕИК 131071587, неизключителното право да използва в пълен обем по смисъла на чл.18, ал.2 от Закона за авторското право и сродните му права авторската снимка на приготвено от подателя или неговото семейство ястие за целите на провеждане на играта, както и включването на снимката в албум със „спасените вечери“, който ще бъде изложен и достъпен за всички посетители на магазина за срок до края на календарната 2016-а година.

Броени часове до откриването на първия Lidl магазин в Благоевград
Броени часове до откриването на първия Lidl магазин в Благоевград

Добавени коментари

най после публикува:
29 Октомври 2016 | 11:59
метро и кауфланд треперат лидъл ще ги размаже с цени и качество защото това е само начина да победиш конкуренцията

Добавете Вашия коментар

TOP