Браво: Депутатът Стефан Апостолов договори нови средства от МОН за община Симитли

20 Декември 2023 | 13:13
0 коментара
Общество
Благоевград
Браво: Депутатът Стефан Апостолов договори нови средства от МОН за община Симитли
Депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов договори нови средства от МОН за община Симитли. Добрата новина съобщи във фейсбук профила си лично той, където написа:

Приятно ми е да съобщя, че с подкрепата на Красимир Вълчев, председател на комисията по образование и наука в Народното събрание, успяхме да осигурим отпускането на:


248 000 лева за подмяна на стария компрометиран покрив с нов на филиал „Ян Бибиян“ на Детска градина „Радост“. Ще се монтират също така нови LED лампи в помещенията, което ще намали разходите на детското заведение за електричество.

150 000 лв. за Средно училище „Свети свети Кирил и Методий“ в село Крупник, за да се извършат необходимите ремонтни дейности и в коридорите на учебното заведение. Припомням, че вече бяха напълно ремонтирани класните стаи там.


В момента за 600 000 лева се ремонтира и покривът на Средно училище „Свети свети Кирил и Методий“ в град Симитли.

По този начин само целевите средства за развитие на образователните институции в община Симитли през тази година, отпуснати от Министерство на образованието и науката, са точно 1 милион лева.

Като народен представител ще продължа да работя за повече инвестиции в образованието в нашата община, защото това са инвестиции в нашите деца, в бъдещето на Симитли!, заключи Стефан Апостолов.
TOP