Братя Пулеви зарадваха ученици и фенове на бокса в IX ОУ “П. К. Яворов” в Благоевград /Снимки/

13 Май 2021 | 19:47
0 коментара
Общество

След еуфорията, която прездизвикаха днес в центъра на Благоевград, братята Кубрат и Тервел Пулеви посетиха и IX ОУ “П. К. Яворов” в града.

Двамата бяха посрещнати от директора Василка Величкова, множество ученици и техни фенове. Двамата боксьори раздадоха картички с автографи и се снимаха със своите почитатели.

След това, те направиха и боксова демонстрация, с която зарадваха феновете си.

Както информирахме, най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев заедно с брат си Тервел посети Благоевград днес, по-покана на Фен клуб "Кубрат Пулев Югозападна България".

Появата им в града предизвика невижадана еуфория сред благоевградчани.

Двамата останаха докрай верни на своите фенове и приятели и се срещнаха първо с тях в центъра на Благоевград, пред МОЛ "Ларго" - сладкарница "Неделя.

Малко момиченце пък едва не разплака великия боксьор, подарявайки му левче за късмет.

За подаръка Пулев каза, че такъв не е получавал никога, и че за него това е много ценно и ще си го пази, защото е от изключително чисто създание. "Колкото и подаръци да съм получавал за рождени дни, такъв подрък си е ценен", смята боксьорът.

Председателят на Фен клуб „Кубрат Пулев Югозападна България“ Венцислав Кавазов подари на Кубрат Пулев тениска и значка със символите на Благоевград. Значката веднага беше закачена на ревера му.

След това братя Пулеви посетиха църквата "Въведение Богородично" в Благоевград, където се срещнаха със свещеника Андон Шавулев, който е и треньор по бокс.

Кубрат и Тервел Пулеви останаха меко казано очаровани от града и хората в него.

TOP