Бяло, зелено, червено: Меган Маркъл заблестя с цветовете на българското знаме

26 Октомври 2018 | 00:01
0 коментара
Любопитно

Херцогът и херцогинята на Съсекс продължиха с обиколката си във Фиджи и пристигнаха в Тонга, а Меган Маркъл смени 3 тоалета в един ден, които се оказаха в цветовете на българското знаме.

На летището в Нади, Фиджи, в четвъртък сутрин Меган пристъпи в зелена рокля на канадския дизайнер Джейсън Ву с дължина до коляното, комбинирана с обувки Manolo Blahnik и златни бижута – от тях внимание привлякоха най-вече висящите обеци Pippa Small във формата на листо.

 

Меган и Хари
Снимка: Getty

 

 

Меган и Хари
Снимка: Getty

 

В този вид бременната херцогиня и и съпругът ѝ посетиха откриване на паметник на войник от Фиджи, служил за Великобритания, на което присъстваше и президентът на Фиджи.

За пристигането си в Тонга Меган Маркъл заложи на червено в рокля Self-Portrait, черна чантичка Dior и обувки Manolo Blahnik в тъмносиньо. 

 

Меган и Хари
Снимка: Getty

 

За беда обаче етикетът на роклята не беше премахнат, а този „гаф“ на стилиста не беше пропуснат от фотографите.

 

Меган Маркъл
Снимка: Getty

 

Вечерта принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на прием, организиран от краля и кралицата на Тонга, в целия си блясък. Меган Маркъл беше облечена в дълга бяла рокля Theia с интересни елементи по раменете и пръстен от колекцията на принцеса Даяна.

Добавете Вашия коментар

TOP