„Ботев“ и „Лудогорец“ гостуват на „Пирин“ - Благоевград през август

29 Юли 2015 | 09:59
0 коментара
Спорт
Ботев  и  Лудогорец  гостуват на  Пирин  - Благоевград през август

ОФК „Пирин“ - Благоевград ще е домакин на „Ботев“ и „Лудогорец“ през месец август. Това стана ясно, след като спортно-техническата комисия към БФС утвърди програмата на „А“ футболната ни група от IV до IX кръг.

„Пирин“ ще приеме канарчетата в среща от IV кръг, която ще се проведе на 9 август (неделя) от 20:00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Следващото домакинство на „орлетата“ ще е срещу шампиона „Лудогорец“ в VI кръг. Мачът срещу разградчани ще се играе на 21 август (петък) от 20:00 часа.

През месец август „Пирин“ ще гостува два пъти. На 14 август (петък) от 20:00 часа „орлетата“ гостуват на „Литекс“ в среща от V кръг. На 30 август пък от 20:00 часа е срещата между „Левски“ и „Пирин“.

БФС утвърди и два кръга, които ще се играят през месец септември. На 13 септември (неделя) от 20:00 часа в Благоевград ще се играе дербито между новаците в елита между „Пирин“ и „Монтана“, а седмица по-късно – на 20 септември (неделя), „орлетата“ гостуват на „Локомотив“ в Пловдив. Този мач е с начален час 16:15.

След изиграването на първите два кръга „Пирин“ се намира на 8 място с актив от 1 точка. Следващият мач на „орлетата“ е тази неделя – 2 август, срещу „Берое“ в Стара Загора.

Добавете Вашия коментар

TOP