Борисов за ареста си: Решението е взето на оргия с пици с кристали, заря и много уиски

24 Август 2022 | 13:17
0 коментара
Общество
Борисов за ареста си: Решението е взето на оргия с пици с кристали, заря и много уиски

"Това решение е взето на една оргия с "пици с кристали", много уиски, бяло вино и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че извършват незаконни действия. Точно тези хора, които са видно корумпирани, са се захванали да правят съдебна реформа."

Това заяви Бойко Борисов на брифинг на ръководството на ГЕРБ в отговор на въпрос как ще коментира окончателното решение на съда, че арестът му е бил незаконен.


По телефона се чува как казват "Да му сложиш белезници!". Петков казва, че им била лоша комуникацията - сиреч пиарът им слаб, и като наказание отива да арестува незаконно моя пиар. Ми направи си по-добър, защо трябва да влачиш жената пред семейството й, коментира още експремиерът.

"Тая оргия, наздравица... Пици с кристали! Сега ми разказаха всичко. Като паднат, всичко разказват, нали знаете - българинът е страхлив. Много уиски, бяло вино, ресторанти за хранене в МС. Царете си мислят, че ще стоят там доживот", каза Борисов по адрес на бившите управляващи.

Добавете Вашия коментар

TOP