Борисов: Страната е пред катастрофа, а ПП говорят "ексклузивни" глупости

11 Юли 2022 | 12:35
0 коментара
Политика
Борисов: Страната е пред катастрофа, а ПП говорят ексклузивни глупости

Страната върви към  катастрофа. Стига с тия ексклузивни предавания. Иначе по телевизиите започват от събота – "прайм тайм, ексклузиииивно."  Той (Кирил Петков)- той говори едни и същи глупости. И на другия ден екслузивно. И по Нова ексклузивно. Три дена ексклузивно не казват нищо. А държавата е катастрофирала във всяка сфера - огромни дългове, газ и ток няма. Какво да се обещае на хората. Така иронично описа медийните изяви на новата власт Бойко Борисов в Мездра, където пристигна с новоизбрания кмет на Лиляче Вероника Ценова. 

Тук едни строители ме спряха и се снимаха с мен, викат:"Връщай се, защото Северозападът е нещо страшно", разказа за скорошна среща Борисов. 

Корнелия вика: "Моделът Борисов. акво му е на модела борисов?  Кмет на село Лиляче

Кметът на Перник ми пуска какво е казано за водопроводите  - поред ги кара селата. Докато бях премиер, ми обясни какво е канализация. 137 милиона отидоха в Перник. Сега ми казва една стотинка не са ми дали. Очаквано.

Ще предложа на всички политически партии да сложим таван - 2,70 лв. за гориво. Да ги питам аз -  защо колата, която ми е на лизинг няма да ползва отстъпка, а от моите данъци да отиват за някого? ,възмути се Борисов.

Каква е тая мярка? Или са си направили пак далавера? Защо едни хора ще плащат на други отстъпката?, продължи той гневно.

Няма да подкрепяме никакво правителство в този парламент, казахме вече. Такива, които се назландисват и търсят партньори, нали помните, че Христо Иванов навремето искаше да закрива БСП, припомни лидерът на ГЕРБ. А сего не го е срам да се целува с Нинова по площадите. Ние казваме - бързи избори, и слагаме на масата евроатлантически ценности, обясни бившият премиер.      

Борисов седял на диванчето. вие откъде знаете на кое диванче бях. Бяхте при мен, бяхте на заплати, визира ДБ лидерът на ГЕРБ.  

Добавете Вашия коментар

TOP