Борисов: Петков пожела стола, за 6 месеца го свалиха и то с мнозинство

02 Юли 2022 | 10:46
2 коментара
Политика
Борисов: Петков пожела стола, за 6 месеца го свалиха и то с мнозинство

Успяхме да спасим поне следващите няколко месеца с актуализацията на бюджета. Успяхме да ги спасим и във вземането на грешни решения, дори правилни решения по аматьорски начин извършваха, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за „Продължаваме промяната“, предаде кореспондентът на БГНЕС в Пазарджик. В момента става едно чудовищно купуване на гласове, само че не по 30-40 гласа, а по 10 000 накуп, каза Борисов.

 

„Той (Кирил Петков бел.ред.) пожела стола, за 6 месеца го свалиха и то с мнозинство. И това ново мнозинство в парламента успя да приеме бюджета, въпреки дилетантството в поведението им. 10 млн. изчезват от джобовете на българите - бензин и нафта. Сега на скъпите нафта и бензин са сложили рекламни пана, защото като погледнеш 3.99 лева те хваща страх, шок, посочи Борисов.

Спечелих много басове, че в продължение на една година и велоалея няма да направят. Не магистрала, не мост, тунел, къщичка за птички няма да направят. Навсякъде след нас оставаха училища, пътища, ремонти на църкви, на градини, изброи Борисов. /БГНЕС

Добавени коментари

Сармат публикува:
04 Юли 2022 | 15:03
Всички до един са боклуци.Алчни боклуци.Президентска република е решението.Без партии и политици.
Въйй публикува:
02 Юли 2022 | 17:26
Всички драпаха да те свалят от власт, сега калвоо станаа? Махнаха едното зло и пср наб7ха на по-гилямото зло...

Добавете Вашия коментар

TOP