Борисов от Каспичан: Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и чудовищна инфлация

31 Юли 2023 | 07:28
1 коментара
Политика
България
Борисов от Каспичан: Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и чудовищна инфлация

Президентът Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и чудовищна инфлация. Знайни и незнайни хора, посочени от един човек, се упражняваха две години и половина и резултатът е безвремие! Това е диктатура! 

 

Ей сега, минах по магистралата. Щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега - нищо. Безвремие!

 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Каспичан, където присъства на откриването на нов храм, който носи името “Св. Пантелеймон и Свети седмочисленици”. Строежът е подпомогнат от партията с дарение в размер на над 110 000 лева.

 

"От години се говори за конституционни промени и когато ГЕРБ се намеси в процеса, бяха направени нови предложения, които се приеха. Ако трябва да се прекроява нещо, ще бъде направено. Има много сериозни дебати по много теми", заяви още той.

 

"Всички партии, които желаят, подкрепят, са реални участници в този процес и аз мисля, че се случи", допълни Борисов.

 

"Служебното правителство трябва са го има само в екстремен случай. То не е политическа партия. И знайни, и незнайни хора две години и половина, докато траеше този хаос, безвремие - нищо! Ей сега, минах по магистралата. Щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега - нищо. И всички тези знайни и незнайни хора - посочени от един човек. Това е диктатура!", заяви Борисов.

 

"На кого отнемаме правомощията? Президентът Радев да не е вечен?! Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в държавата. Освен хаос, мизерия, чудовищна инфлация, обрани с по лев от бензина, стопиха ви приходите. Аз не жаля за това и считам като демократ, че парламентът е мястото, където трябва да се решават всички въпроси", допълни емоционално лидерът на ГЕРБ.

 

"Местните избори са си местни избори. Решават ги хората от града и селата", отбеляза той, попитан дали ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата на ПП-ДБ за градоначалник на София.

 

"Ние сме демократична партия, която с единодушие или отхвърля, или променя. Септември месец ще сме тука и ще си говорим по тази тема".

 

Относно "сглобката" ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ той заяви: "Надявам се с колегите да не се поддаваме на емоции. Мисля, че те осъзнават, че трябва да си мерят приказките. Включително и за местните избори. Много внимателно. Ако искат да има стабилно управление".

 

Борисов допълни, че нови избори биха тласнали страната "пак към хаос". Затова трябва да се залага на разума и на интелигентността: "Нали имат претенции, че са интелигентни".

 

Борисов изрази възмущението си от бруталното посегателство срещу 18-годищното момиче, нарязано с макетно ножче от бабаита Георги Николаев.

 

"Няма да вляза в спора кой е виновен. Затова беше важно да приемем закона за домашното насилие, беше важно да приемем промените в Наказателния кодекс", допълни той.

 

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандала с футболните фенове в Скопие.

 

Борисов призна, че се е подразнил от случилото се в Скопие, тъй като е левскар.

 

"Не трябва да бъркаме политиката със спортните страсти. Тези, които са превишили правата си там - дали са полицаи или пък от агитките, за тях си има правосъдие. Но, ако зависеше от мен, аз нямаше да разреша агитки и за двата мача. Сега ще им бъде трудно при гостуването. И отново ще имаме изпитание за полицията и политическата класа - нещо, абсолютно ненужно", каза още Борисов и подчерта: Ние имаме договор за добросъседство и приятелство. Ние сме дали на Албания и Македония възможност да отидат в Европейския съюз/.

"Не ги разбирам нашите съседи, защо го позволяват това? Защото само добро са видели от България", каза още Борисов по повод инцидентите в Скопие от миналата седмица.Епицентър.бг

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
02 Август 2023 | 13:13
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи

Добавете Вашия коментар

TOP