Борисов: Няма да подам оставка, ако загубим изборите! Отсреща няма нищо! Там се ненавиждат!

04 Май 2019 | 10:20
0 коментара
Политика

Няма да се откажа, ако загубим изборите. Другите са маскари!

 

Това стана ясно от интервюто на премиера Бойко Борисов в Панорама снощи.

Той се мотивира - от другата страна няма нищо.

"Изпоядоха се заради една листа. Те там се ненавиждат. Как ще направят правителство?

Няма да хвърля кърпата, ако получим жълт картон

Защото отсреща няма нищо.

Ако трябва да правят правителство, първо с президента ще се изпоядат кои да са министри, кои да са депутати. Чеверме социалистите се ненавиждат", разкри Борисов.

 

Борисов доразви тезата си, че БСП не е готова за власт: "Ние знаем, че другите са маскари. Колко пъти идват на власт.  Винаги стават катастрофи, когато идват БСП или БКП на власт." 

"За един апартамент и една къща за гости на фона на милиардите пари за приватизации, които те са направили", обобщи поведението на БСП.

 

Създал съм ГЕРБ и винаги е побеждавала БСП. Нашите партньори от СДС подцениха социалистите и ги пробиха. Това, което сме направили като магистрали, не могат да го боядисат. Всички национални катастрофи са ставали, когато на власт идват БКП/БСП. Нашите избиратели ще оценят направеното. Ще има оставки, колкото трябва. Аз съм дете на народа, не съм станал по-богат от това, че съм направил ГЕРБ. И изведнъж да ми сложат етикет за няколко души, няма да го бъде"

 

"Не приемам, че това (скандалите за корупция) е диагноза за цялата власт. Всичко хубаво, което се е случило на България, сме го направили ние, те  (БСП) не могат да го боядисат това, което сме построили, и сега да ни сложат етикет, това няма да го бъде. При нас една къща, при другите три къщи, при нас един асансьор, при другите къщи с асансьори, не ме интересува, ние ги знаем, че другите са маскари, всички национални катастрофи стават, когато управляват БСП и БКП", повтори премиерът.

 

"Аз съм създал ГЕРБ, СДС подцениха силата на комунистите, а те ги заличиха, затова ГЕРБ дойде естествено", разкри лидерът на ГЕРБ.

 Той обясни, че избиратели на ГЕРБ искат те да бъдат чисти.

"Мога да си позволя толкова оставки, колкото трябва, аз съм напрвил ГЕРБ и той досега работеше както трябва. Аз съм дете на народа, нито съм станал по-богат, нито ще стана по-богат, много брутално ще действам, нека да минат изборите, да не ги разстройвам", коментира премиерът действията си спрямо хората от партията, които са сгафили.

 

 Той призна, че знае какви проверки прави МВР на някои от неговите кметове." Няма да си отидем като маскари, направили сме много, като се махнат гадните неща, ще остане, това което сме напрвили като добро, обяви още Борисов.

Добавете Вашия коментар

TOP