Борисов: Народът скоро ще разбере измамата

05 Август 2022 | 14:59
2 коментара
Политика
Борисов: Народът скоро ще разбере измамата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на обиколка в страната. Сега той е на среща със земеделци в гр. Исперих. Пред него те споделят проблемите в сектора.

"Това, което е сега, е много зле. Тези, които бяха преди вас, съсипаха земеделците! А ние сме аграрна страна", отбеляза кметът Гюнай Хюсмен.

Той добави, че земеделците изпитват огромни трудности заради скъпите торове.

Бившият земеделски министър Десислава Танева отбеляза, че година и половина сме имали управление, което не е защитило нито една посока в земеделието. Тя апелира да се върне Плана за напояване.

„Страни като Гърция, Румъния включиха промени в напоителната инфраструктура. Единственият шанс на нашия сектор остава тоталната модернизация на напоителната система. По отношение на зърнените коридори от Украйна България не постави въпроса за застрашаването сигурността на нашите фермери“, обясни още Танева.

Местните хора отбелязаха, че фонд „Земеделие“ твърди - загубите за земеделието са 100 милиона лева.

„Ама какви сто милиона? Това са им комисионите!“, коментира Борисов.

„Като видите, че грее слънце, значи е ден. Само на това ще вярвате. Иначе - не. Това са измамници!“, заяви той по отношение на правителството на Кирил Петков и управлението на „Промяната“.

„Те последния ден сложиха маските, днеска чувам, че казват - не слагайте маските. Малко да се осъзнаят... От министър на БСП в земеделието се предава на министър от БСП в земеделието. А вие ми говорите за планове!“, заяви Борисов.

„Още малко трябва на народа, за да разбере измамата. Последните издихания излизат едно по едно - 100 милиона изгубили от фонд „Земеделие“, милиард от друга...“, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Добавени коментари

Второ публикува:
05 Август 2022 | 16:02
Бойко нали твоя човек Харизанов съсипа напоителни системи и ги продаде за скрап,а сте щели да ги възстановявате така действате вие от гроб първо крадете след това опирате.
ПЪРВО: публикува:
05 Август 2022 | 15:15
Първо ти измами народа,а сега тези след тебе са виновни за шест месеца управление.Млъкни бре,боклук-обирджия! Защо му давате трибуна на тоя мошеник да мъти още главите на хората? За да се върне пак ли? Тогава мамата ще ни е ебана!НИКОГА ПОВЕЧЕ БОЙКО и бойковистите!Те са най-опасните-с памук вадят душите на ХОРАТА!

Добавете Вашия коментар

TOP