Борисов: Най-много умни и красиви са гласували за ГЕРБ

12 Юли 2021 | 17:26
0 коментара
Политика

Най-много висшисти, умни и красиви са гласували за ГЕРБ. Най-много от работещите хора са гласували за ГЕРБ. Тях искат да изчегъртат, заяви Бойко Борисов на брифинг в партийната централа. 

В чужбина 170 000 са гласували. За бедна България направили 777 секции в чужбина, а са гласували 140 000. Да им е честито, нека харчат.

Предупредих, че в чужбина безобразията са чудовищни. Помолих поне едно да направят, поне да ни дадат списъка на електронните спецове в чужбина, които са носили, пипали, настройвали машините. Кои са те, откъде ги намериха, кой ги контролираше?, попита Борисов. 

От 20 ч. до 7 часа събале са обработени 97 процента от протоколите. 23,91 води ГЕРБ, а 22,66 ИТН. В 11 Трифонов обявява правителство и казва - чакам Радев да ни прати мандат. По това време ГЕРБ е първа политическа сила. Откъде Слави знае какво ще ес случи после?, попита Борисов.

Кой политик може да каже, че представлява народа? Ако ние бяхме управляващи, сега Радев щеие да повтаря колко ниска е избирателната активност, отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Добавете Вашия коментар

TOP