Борисов към хората в Сандански: Защо мълчите безропопотно пред двамата от Харвард?

13 Септември 2022 | 17:01
8 коментара
Политика
Борисов към хората в Сандански: Защо мълчите безропопотно пред двамата от Харвард?

"Промяната" крадат от газа, крадат от тока. Всички цени хвърчат нагоре. Това заяви пред симпатизанти Делян Добрев в Сандански, където ГЕРБ са на предизборна обиколка.  От своя страна лидерът Бойко Борисов се обърна към симпатизантите в града, като ги попита защо мълчат безропотно пред "тия двамата от Харвард".

Той уточни, че промяната са спрели проекти, започнати от ГЕРБ.

Не е въпросът кой ще е първи на изборите, а какво ще правим след това. Важното е да изкараме зимата, заяви Борисов. 

Справихме се с толкова кризи, ще се справим и сега, защото при нас са най-умните експерти. Борисов посочи като първенци Делян Добрев и Росен Желязков. И Делян е учил с Асен Василев в Америка, Росен Желязков пък е най-добрият юрист в България, похвали ги Борисов.   

Освен изборите за народни представители, от партията обявиха, че поставят начало и на кампанията за кмет на Сандански - техен кандидат ще е Стоян Стоев, местният общински ръководител на ГЕРБ. Евродепутатът Андрей Новаков пък представи Георги Георгиев като бъдещият представител на региона в Народното събрание, от Сандански е и друг кандидат от благоевградската листа на партията - д-р Миладинов.

За мен Бойко Борисов винаги ще е премиер, подчерта бившият енергиен министър. Вие сте добър и прощавате на всички, заключи той, като се обърна към лидера на ГЕРБ.

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Страхотен пример за интелигентност! публикува:
14 Септември 2022 | 10:38
Колкото повече говори Бойко-толкова повече си показва културата.Такава ще му бъде и управията.Селяндурска! Не казвам селска.Българският селянин е далече по-интелигентен от селяндура от Банкя!Само го слушайте и му кройте шапката.
До Банско публикува:
14 Септември 2022 | 06:16
По заповед на щуката! Иначе Баце ще бъде сам!!! Сефте...
Ааа публикува:
13 Септември 2022 | 21:26
Къде е Шаламандов,работи за ГЕРБ
Темида публикува:
13 Септември 2022 | 20:59
ДЕПМ гнусна и нагла мутро! С какви очи излизаш пред хората, на които открадна милиарди през последните 10-12 години....Вместо да си при Бай Ставри в затвора се гласиш да управляваш с ДПС и Слави бедната душица! Нещастник мазен!
Симеон OFF публикува:
13 Септември 2022 | 20:03
Баце иска да мълчим пред хората от Симеоново! И дикъде я докарахме? Пожарникар стана Главен секретар на МВР и даже Премиер на България, а милиционер е Главен прокурор!
пф публикува:
13 Септември 2022 | 18:03
марш в затвора,мутро дебела
Ами ДА! публикува:
13 Септември 2022 | 17:41
Нали утре Мацурко ще пише колко много са биле.Така се прави масовка.Трябва да покажат колко много го "обичат".И колко "много" ще гласуват за тях!Ама на някои други избори.
Банско публикува:
13 Септември 2022 | 17:17
Общински служители от Разлог Банско и Добринище са на срещата

Добавете Вашия коментар

TOP