Борисов: Гласувам за тези, които ще продължат да правят Южната дъга от „Младост“ до „Тракия“

27 Октомври 2019 | 13:55
0 коментара
Политика

Гласувам за тези, които ще продължат да правят Южната дъга от „Младост“ до „Тракия“.

Това заяви премиерът и лидер на управляващата партия Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас в 78 училище "Христо Смирненски" в Банкя.

„Така, както направихме и Южната дъга, Северната дъга и тази част последната, която гражданите на Банкя могат да ползват. Тези, които решиха кризата с боклука и направиха най-добрия завод в Европа. За тези, които направиха парковете, тези, които построиха метрото, направиха фонтаните, че нямаше нито един работещ. За тези, които направиха булевардите приветливи, нови. Всичко останало сме го гледали преди 10 години. Какво по-хубаво от това да дадеш гласа си за тези, които считаш че ще управляват най-добре“, каза Борисов и изрази надежда за висока избирателна активност.

На въпрос как ще коментира критиките на президента към него, Борисов посочи: „Това не е ли агитация? Когато говориш за лидера на една партия, значи не си равно отдалечен. А когато изричаш неистини, по този начин подвеждаш избирателя“.

Премиерът даде да се разбере, че най-вероятно ще бъдат направени промени в Закона за съдебната власт, защото не счита за правилно министърът на правосъдието също да има право да предлага кандидатури за позициите на тримата големи в Темида – главния прокурор, шефа на ВКС и председателя на ВАС./Монитор/

Добавете Вашия коментар

TOP