Борисов гласува: Най-лошият сценарий е да не може да се направи управляващо мнозинство, това ще е катастрофа

02 Април 2023 | 09:36
1 коментара
Политика
България
Борисов гласува: Най-лошият сценарий е да не може да се направи управляващо мнозинство, това ще е катастрофа

По-трудно ще е утре и вдругиден, при тази галопираща инфлация, високи цени, и дългове, по левче отгоре за бензин и нафта, стотици проценти за газ. Бих призовал всички да гласуват, днес е лесно от утре става трудно, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Очаквам по-висока избирателна активност, защото това е демократичният начин да покажем демократично управление на страната. Ще трябва много мъдрост у политиците. Това е единственият изход. При тази ужасна война в Украйна, това преразпределяне на света, ясно трябва да стоим при демократичния свят, добави Борисов. Ако искаме да извършим самоубийствен атентат като народ, можем да отидем и за 6-ти път на избори и за десети, подчерта Борисов.

Кампанията е едно, от утре за друго става дума. Българинът е грамотен. Гласувах както целия демократичен свят, както навсякъде гласуват с хартия, уточни Борисов. Най-лошият сценарий е да не може да се направи управляващо мнозинство, това ще е катастрофа за държавата, каза още Борисов.

„Бих управлявал бългaрите, които гласуват за всяка една формация“, заяви Борисов и добави, че ГЕРБ има най-големите възможности да състави правителство. „Винаги съм казвал кое е добро за България – да има редовно правителство“, отбеляза той и посочи, че на базата на това ще има ли правителство, което ще защитава всичко това, което се говори, ще реши изхода и за приоритетите след това. „Такива народни спасители има много, които говорят от името на народа“, каза още Борисов. /БГНЕС

Добавени коментари

Тикво зелена,ненаяла се! публикува:
02 Април 2023 | 10:00
Заради тебе и такива като тебе няма да има правителство отново! Да се махате всички,които до сега сте били вече два мандата.Вие НЕ РАБОТИТЕ за народа,който "толкова много обичате"! Вие работите само за себе си!

Добавете Вашия коментар

TOP