Борисов гласува: Категорично подавам оставка, ако Цачева загуби!

13 Ноември 2016 | 09:54
0 коментара
Политика
Борисов гласува: Категорично подавам оставка, ако Цачева загуби!
Министър-председателят Бойко Борисов гласува на балотажа на президентските избори. Малко след 9.30 часа тази сутрин премиерът влезе в 78 СОУ „Христо Смирненски” в Банкя, за да упражни правото си на вот, съобщава БЛИЦ.

Мерките за сигурност са повишени. 

"Ще има преформатиране на правителството, ако загуби Цачева, категорично подавам оставка.", заяви Борисов.

„Категорично съм готов за варианта оставка. Нали не си представяте как утре излизам и казвам- да де ама размислих“, заяви той.

"Дали ще има политическа криза зависи от хората. Ако желаят ще я имат, ако не я желаят няма да я имат“, коментира премиерът.

„Хората досега са ми давали право да управлявам. Щом има проблеми с това веднага връщаме властта. Това е демократично. Не стоя като Станишев и да викам да де, ама това бяха други избори“, обясни той и допълни, че предстои председателство на България 2017 трябва да има пълно спокойствие за подготовката.

„След като обявиха война срещу нас и ги чувам колко били подготвени и промяната щяла да дойде. Промяната, която я видяхме преди 2 години каква е“, посочи Бойко Борисов.

„С това, което сме правили като външна политика имаме рекордно малко бежанци. Видяхте лъжите им, че едва ли не холера, чуми, екземи- пак лъжа и игра със страховете на хората“, каза още той. 

ОЧАКВАЙТЕ В PIRINSKO.COM ЕКСПРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ

Добавете Вашия коментар

TOP